Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drogos

37 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hol is kezdjem.  Kb. egy évvel ezelőtt abbahagytam a bloggolást a szponzorom javaslatára. Most úgy döntöttem, folytatom.  Kicsivel több mint egy éve és kilenc hónapja vagyok felépülésben. A felépülést egy lánnyal kezdtem, akinél ott laktam hellyel-közzel három hónappal ezelőttig. Nagyon…..
Drogos Blog Elköszönök 2020.04.11 20:06:11
Sziasztok! Határozatlan időre elköszönök. Lehet, hogy végleg. A jövő változik, én nem ismerhetem azt, csak a saját felfogásom szerinti  Felsőbb Erőm. A józanodás útjára léptem. Eddig sem tudtam segíteni másnak, de még magamnak sem. pedig ez lett volna a cél. Fontosabb lett a felépülésem mindennél.…..
A gyógyszerezés nálam úgy 15-16 éves korban kezdődött. Soha nem gondoltam gáznak a szedegetést, és nem is éreztem azt, hogy ezzel bármi probléma lenne. Mivel semmiben nem tudtam kontrollt tartani, így ebben sem. Először csak lejövőnek használtam a speedről, vagy ha nem volt, akkor helyette. Aztán…..
A terápián egyszerű és kézenfekvő dolgokat mondtak, amik eddig fel sem merültek bennem: Azt mondták, hogy orvosi szempontból is beteg vagyok, és a betegségem az idő előrehaladtával súlyosbodik, így hát halálos. De azt is mondták, hogy a szerhasználat csak tünet, és nem az igazi problémám. - Pedig…..
Drogos Blog A visszatérés 2019.12.21 14:06:41
Nos. Az előző posztomban elköszöntem ugyan, mert az volt a tervem, hogy elmenekülök magam és a világ elől. Aztán történt valami: rájöttem, hogy nem menekülhetek tovább! Az aktuális környezetem elől ugyan elmenekülhetek, de magam elől soha! Rengeteget nyafogtam és rohadtul sajnáltam magam: „jaj,…..
Drogos Blog Az utolsó bejegyzés 2019.03.12 12:20:13
Viszlát!..
Drogos Blog Amit ígértem 2019.03.08 23:55:28
Nemrég írtam, hogy amint összeszedtem magam, megírom mi történt. Aztán máshogy döntöttem, megírom, de nem úgy. Inkább röviden, tömören, mert fölösleges magyarázkodni... Január elején öngyilkos lettem. Tökmindegy. Sok gyógyszer, tutira mentem, mnert ismerem ezeket, de megmentettek. Miért? Erre a…..
Drogos Blog Majdnem vége lett 2019.02.02 22:02:40
  Meghaltam, ám megmentettek! Amit erőm lesz, leírom a leírhatatlant, s blogba kiteszem.Nagy része megvan,apró mozaikdarabok hiányoznak még. A posztot olvasván, majd Nektek is összeáll az elmúlt hónapok "értelmetlennek látszó" tweetjei, és posztjai: hangtalan kiáltások voltak...Ízelítő: ezen pl.…..
Drogos Blog A Twitteren 2018.12.31 05:09:07
JOEY SMITH - Save Me (Original Mix)..
Drogos Blog Gondoltad volna? 2018.12.25 10:13:11
Drogos Blog Boldog Karácsonyt! 2018.12.24 06:59:28
Szeretnék kérni Tőletek valamit! Azt szeretném kérni,. hogy a mai napotok legyen boldog, fektessetek ma több erőt bele mint máskor!Azt szeretném kérni, hogy a mára kifordított ünnep helyett, legyen ez a mai nap Nektek ismét a szeretet ünnepe, melyen megbocsájtotok azoknak, akik bántottak, és…..
Kezdem nagyon unni, hogy szopatva vagyok! BLR rappelta a "Belehalok" c. számban: " hiába mászok ki, jön mindig ugyan az a gödör". Hát velem is ez a helyzet, csak nem tudom miért szopat az élet... Gyerek voltam, bántottak, tini voltam, ismét orra estem, de felálltam. Mikor minden majdnem jó volt,…..
Follow The Flow - Anyám mondta   "Fura Csé:Nem akartam rommá menni, egy életet mulattam átSokszor próbáltam jobbá lenni, de a szenvedély az utamba álltHiába mondják, hogy lassítsak, mert a sírba vezet ez az életvitelMégis bekötött szemmel nyomom a gázt, mert az életet valahogy élvezni kellIsmerem…..
Drogos Blog A Kréta elemezve 2018.12.11 06:12:11
Előző bejegyzésemben is a krétáról volt szó, nos most jobban utánajárva ennek a szarnak, bővíteném: Szóval. A kréta, egy (eddig)nembeazonosított, pszichóaktív designer drog, és valóban egy afetaminszármazék keveréke. Tartása, terjesztése, megszerzése, fogyasztásaa büntetendő. A BTK kábítószerrel…..
Drogos Blog A kréta 2018.12.07 04:25:52
Sziasztok!Próbálom nyomon követni a mostani designereket, kicsit ugyan lemaradva, de én is megírom a krétát, ahogyan azt az Index is megírta. Hát, engem is érdekelt ez a cucc. Por állagú, valóban a széttört iskolai krétára hasonlít kinézetre, felszívva, belőve és mindenhogy nulla, hiába…..
Drogos Blog My darkest day 2018.11.27 02:36:01
Oh Babe, I'm first fighting with fire just to get close to you.. It beats me black and blue but it fucks me so good.. and I can't get enough! Nekem mindig ezek a legsötétebb napok, amikor ezeken örlődök: a cucc, a szerelem, hogy küzdök, de minek? Mert úgy szétszed, hogy nincs esélyem.s..
Már máshogy írok. Nem részletezek, már nem a fájdalmat írom ki magamból, hanem azt ami éppen megfog. Igyekszem okító jelleggel írni. Már nem írom le, mikor mit/mennyit csináltam piából/drogból/gyógyszerből, mert az senkit nem érdekel! Engem sem. A célom még mindig, hogy segítsek azoknak az…..
Drogos Blog Majka (is) megénekelte 2018.11.17 03:58:29
Igaz későn, de a szavai között olvass: "Hozzátenném (tudom utáljátok: Majka - Füttyösből): "Ez a dal most tényleg arról szól, h jön a basszus a tengerentúlról, tetszik vagy nem, ez pont így jó SÖTÉT CUCC A SÁPADTARCOKTÓL! "- "Droggal + tűkkel, megellik majd a játszótér, .... kapucnis dealerrel, meg…..
Drogos Blog Egy régi vers 2018.10.30 07:04:40
A most következő vers 2002-03-22-én, amikor már azt hiszem egy hete fenn voltam, mert aludni nem tudtam a Speed-től: Itt vagyok! Itt vagyok, s tűnődöm az életen, Melyet elszúrtam már teljesen! Itt vagyok, de nincs már itt helyem, Hiába keresem semerre sem lelem! Itt vagyok, s érzem a szégyenem:…..
Igen, ismét a kristályról lesz szó. Szóval mennyi is az annyi?   - Kértem egy centit kölcsön. Rárakva a papírpénzt 1.0. - Tehát a centi jó.- Vettem 3000-ért kristlyt (ami nem tudják mi - ez már most gáz) - - UPDATE! Ó közbe meglett: Ethyl Hexedrone. ( infó a lap alján) - Rózsaszínes, poros állagú…..
Drogos Blog A döntés! 2018.09.06 10:43:41
Tehát, minekután leírtam a benzodiazepinek(alprazám) -os dolgokat, én voltam a legjobban megijedve... Én sokszor tettem le a kábszert, a piát, igen. Sokat szenvedtem! Túléltem - mondják ami nem öl meg attól leszel erősebb - de most nem tudom, ezt túlélem-e! Szóval. Le kell szoknom a…..
Drogos Blog Tényleg? Még mindig? 2018.07.03 04:49:17
Azt kell, hogy mondjam: nem hiszem el! Hogy mitis? Azt, hogy még mindig van, aki kajálja a kristályt! Merthogy -sajnos - hallom ezeket a dolgokat innen-onnan. Ezeknek még nem esett le az egész átverés? Ne mááár! Tényleg nem vágja senki, hogy mire ment ki az egélsz dizájner mizéria? GYEREKEK!…..
Drogos Blog Benzodiazepinek 2018.06.20 23:18:59
Most, hogy minden szem/száj/fül a kristályra, biora összpontosul, remekül terjednek ismét a hagyományos kábítószerek!Viszont ezek már meg sem közelítik azt a szintet, ami dizájner drogok előtt volt. Tudjátok mi most a jó biznisz? A leszoktatás! Nézzétek meg a gyógyszergyárak részvény árfolyamát,…..
Drogos Blog Még nem tudom, 2018.06.13 20:05:21
hogy mi lesz a folytatás, egyenlőre egy kis zene: A Dalhoz tartozó szöveg, és infó itt!..
Drogos Blog Fekete Húsvét 2017.05.02 15:40:39
Üdv! A Húsvét nagyon keményre sikeredett... 17én mjegittam 12-13 üveg sört, 2 feles házi páleszt, majd a sógornöméknélk kötöttem ki, ahol megittam egy uveg pezsgőt. Mivel be voltam állva, és nagyon piás voltam rámhívták a mentőket. A mentő a Péterffy kórházba vitt, ahol alaposan megvertek.…..