Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Great7

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juniorválogatott csatárunk try out szerződést írt alá a svéd másodosztályú Troja-Ljungbyval, ahol évek óta nevelkedik. Így Bartalis István a 2010/11-es felnőtt keret tagja lett. A felkészülést máris megkezdte a bajnokság második felében végzett csapat, nyáron összesen három…..
Három csapat a playoff első napján bukta pályaelőnyét, csak a Phoenix nyert saját jégen. Győzött az Ottawa Pittsburghben, a Philadelphia New Jerseyben, a Colorado San Joséban. Hiába szerzett Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby három pontot, a Pittsburgh vereséggel nyitotta Ottawával…..
Jégkorong Kanada-Németország 8-2 2010.02.24 07:36:00
Kanada számára minimális akadályt sem jelentett a német válogatott. A gólgyártás a 11. percben kezdődött, Thornton vállalta az elsőt, sokan hozzátették a magukét, Iginla megint villogott, kettőt vállalt, 8-2. Jöhetnek az oroszok, kemény csata lesz...
Helyenként kreatív és lendületes játékkal lőtt pontosan ugyanannyi gólt első meccsén az orosz válogatott, mint legnagyobb riválisa, Kanada. A különbség annyi, hogy a végső soron masszívnak tűnő Lettország is összehozott két találatot. Az első harmadban Ovecskinék durván…..
Különleges összeállításra akadtam. Egyetlen videóba szerkesztették az NHL történetének összes kapusát, aki gólt szerzett. Az ilyesmi egyáltalán nem gyakori, 11 alkalommal fordult elő a liga történetében. Ron Hextall és Martin Brodeur voltak azok, akiknek kétszer is sikerült a…..
Tizennégy győztes meccs után kikapott a Wasinghton. Kilenc idegenbeli győzelmet követően a Columbus lenullázta a San Josét. Nem könnyű nyerni Anaheimben, a Ducks sorozatban tizenegyedik meccsén maradt veretlen. Kovalcsuk megint pont nélkül maradt. Még nem indult be Ilja Kovalcsuk New…..
Great7 2010.02.12 08:11:58
@Dukla Trenčín: Mondj egy jobb játékost Ovecskinnél, aki most is játszik.. Nem tudom miről beszélsz, h manapság is vannak nála jobbak. Talán Crosby érhet a közelébe.
Olyan régen méltattuk utoljára a szezonban eddig szenzációs Washington Capitals orosz szupersztárját, hogy idejét sem tudjuk. A mesterhármasos Pittsburgh-verés alkalmából éppen ezért egyszerre három videóval kedveskedünk rajongóinak és ellendrukkereinek. ..