Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki idén növekedni akar reklámbevételekből, akkor egyértelműen nem a nagy cégek felé kell fordulnia, onnan már sokkal több bőrt nem lehet lehúzni. Ahol van pénz, az a kis- és közepes vállalkozások, vagyis a kkv piac.A kkv piac internetes költés szempontjából két nagy…..
Onlinemarketing blog QR-re offline! 2012.01.09 21:03:00
A QR kódok személyes kedvenceim. Egyrészt nagyon tetszik a technológia, az, hogy ennyire egyszerűen lehet több ezer karaktert kódolni, másrészt nagyon impresszív a működése: még nem ideális esetben is elég egy okostelefon, és máris deokódolhatjuk az információkat.Még 2010-ben…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Hihetetlen, hogy még mindig vannak, akik azzal szórakoznak, hogy telefonszámokat gyűjtenek adatbázisba, aztán megpróbálják kiszámlázni a "szolgáltatást". Örvendetes hír, hogy a Doc cégét betámadó Magyartelefonkönyv.hu oldalt a jelek szerint már le is lőtte…..
snr 2011.05.31 21:32:54
@donfuligjimmy: Nem számlát küldenek, csak "díjbekérő számlát" ami pont úgy néz ki mint a számla, kivéve a díjbekérő szót. Ezeket nyugodtam ki lehet dobni.
Fantasztikus ajánlatot hozott a pósta. Szinte visszautasíthatatlan. Nézzük csak: Üdvözöljük a Google AdWords rendszerében! Ajánlatunk: A Google keresési hálózatán (szponzorált link) való megjelenés.   Eddig oké, nézzük: A szolgáltatás díja már…..
Onlinemarketing blog Vegyigyümi 2010.10.02 00:01:00
Szóval volt itt majdnem egy hete egy jó nagy coming out-ja az egyik hazai mobilszolgáltatónak. Igen, a Djuice lesz most a téma. Ha valaki véletlenül lemaradt volna róla, van itt kérem két link, ezt kell előbb megnézni. Először is az a reklám, ahol a Djuice vezérigazgatója elmondja,…..
Ülök, és csak bámulok ki a fejemből. Miért nem én találtam ezt ki? Miért nem jutott ez nekem az eszembe?Az egész onnan indult, hogy megláttam egy hírt: Felhasználóbarát lett az MTI honlapja.Már a címen felkaptam a fejem. Felhasználóbarát? Az? Oké, megújult, meg minden, de…..
snr 2010.08.04 21:04:40
@ern0: Igen az építőiparban is van ilyen. Engen egyszer hívott egy pasas, évi 400.000-ér akart felvenni az általa alapított listára mint megbízható céget.
Az árajánlat kérés jó dolog. Már az, amikor tőlünk kérnek ajánlatot. Ez ugyanis azt jelzi felénk, hogy tudnak rólunk, és elhiszik, hogy képesek lehetünk elkészíteni az adott munkát.Egy komoly árajánlat kérés nem úgy érkezik, hogy kapok egy nagy és átfogó leírást. Egy…..
Egy reklámkampányban az ötlet kitalálására megy el talán a legkevesebb idő és energia. Vagy azért, mert adja magát az ötlet (kipattan valaki agyából), vagy azért, mert szorít a határidő, és mostmáraztán detényleg kellvalami. Így aztán vagy láthatóan ötlettelen szar…..
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..
snr 2010.06.02 21:54:20
@Konrad: Jó, legyen audit, meg minden amit csak akartok. De egy dolgot magyarázz el nekem, mert nem értem. Miért nem lehet elárulni az IP címet?
Első olvasatra nem egy egetverő problémáról szól az alábbi levél, de a levélíró érveit elolvasva tényleg rendkívül kényelmetlen lehet a lakók döntése. Főleg, hogy egy lakásszövetkezet sokkal bonyolultabb jogi konstrukció mint a társasház.Kedves Zugügyvéd!Az alábbi…..
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
A Zugügyvéd szerint is disszonáns, hogy magyar állampolgár nem élhet a választási jogával, ha külföldön dolgozik, és feladja itthoni lakását.Kedves Zug!Kivancsi vagyok a zugugyvedi velemenyedre. A jogi tenyallasegyertelmu, megis furcsanak tartom a helyzetet. Az Alkotmanyertelmeben…..