Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szávó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1940. májusában a német seregek Dunkerque térségében a parthoz szorítottak több százezer brit és francia katonát. Az emberéletekben mérhető tragédia borítékolható volt, nem volt menekvés. De a németek nem nyomultak tovább: heteken át bombázták a partot és a katonákat kimenteni igyekvő hajókat, hogy…..
Az ország harmadik IKEA áruháza június 14-én megnyitja kapuit Soroksáron. Méretes és állítólag különleges is lesz...
"Nem baj, ha elfogy a Föld ivóvízkészlete, majd iszunk kólát."Ne dőlj be a drága tisztítószerek reklámjainak! Takarítsd ki a WC-kagylót pillanatok alatt, egyszerűen KÓLÁVAL. A lenti videón mutatjuk, hogy kell ezt csinálni.Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a kóla drágább, mint…..
Avagy egy háborús regény női szemmel Mennyi veszteséget tud elviselni egy ember az élete során? Mennyi halálesetet tud feldolgozni négy év alatt, ami a közvetlen környezetében történik? Honnan tudták pótolni a nagyarányú emberveszteségeket? Hogyan lehet ép ésszel tovább…..
Zoltán nem tartotta számon, mikor kötött legutóbb hűségszerződését a Vodafone-nal, a Váci úti Tescoban lévő kirendeltségben pedig nem említették, mint fennálló kötelezettséget, ezért elindította a számhordozást. Ami sikerült is, csak aztán befutott az 52000 forintos…..
szávó 2014.03.27 19:23:36
Attól függően, hogy honnan nézzük, augusztus 20-án sok mindent ünnepelt már a Nemzet. Azt viszont, hogy pontosan mi is az, ami miatt éppen ez a nap az Állami Ünnep, 10 emberből jó, ha másfél tudja. István már öt napja halott, a koronázása jóval később volt, a születésének…..
szávó 2012.08.20 22:32:31
Gabesz egyik reggel arra ébredt, hogy a DigiTV előfizetője. Amióta a TvNetworktől átvették a szolgáltatást, az egész házban akadozik a net:Szegedi vagyok, a Tvnetworktől mostanában veszi/vette át a Digi a "szolgáltatást". Azóta, hogy betette Szegedre a lábát a Digi,…..
Érdekes (és bevallom: számomra egy kicsit értelmezhetetlen) hírre bukkantam az Inforádió honlapján. Segítsetek nekem megérteni, mi a lófaszt jelenthet, mert azt, amit első blikkre sugall, akkora hülyeségnek tartom, hogy csak úgy dübörög. Először is álljon itt az a bekezdés…..
szávó 2011.01.22 18:12:55
@a-kis-herceg: azaz : nincs szmokingom
susogós szabadiruhában és makkoscipőben járok :)
szávó 2011.01.22 17:49:40
@tiboru: Én dízeles vagyok, és 2 órája toltam tele a kocsim 50 lityis tankját
302.50 ért szerbiai MOL kúton.Csak az érdekelte a fináncot , cigi van-e nálam.
Közel 50 ft-tal olcsóbb a dízel kint mint itthon.
szávó 2011.01.22 18:11:08
@a-kis-herceg: no smoking
Hat órán át volt a sílift foglya egy síelő az ausztriai Kaltenbach-Hochzillertal sírégióban a helyi hatóságok közlése szerint. A fiatalembert kíhűlés miatt kórházba szállították.A 22 éves német férfi 20 perccel a szombat esti zárás után szállt fel a lanovkára. A jármű…..