Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyana

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Lyana 2009.02.26 20:49:16
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Ismét itt vagyunk egy újabb tőúlélőkalanddal, rögvest duplarésszel ráadásul, lehet, hosszabbak leszünk egy kicsit, elnézést előre. Az első HD-ben forgatott Survivor-évad Afrikával nyit felülről, Gabonban vagyunk, bolygónk utolsó édenkertjében, mondja Jeff, és megmutatnak…..
Nos, elérkeztünk a fináléhoz ami odakünn is úgy került adásba, hogy a három részt kettőbe szedték, mint a AXN (1x45 és 2x45 percbe). Igazán nagyot fog ütni mind a három, tessék elhinni. Egy repülőben nyitunk, az idő nem a legjobb, mondja a légierő pilótája, aztén…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
hogyvolt Csillagkapu 1x07 – A Nox 2008.07.05 15:04:00
Esemény van a Cheyenne hegyi bázison. Valami miniszter jött megnézni a csillagkaput. Nagyon tetszik is neki, de a washingtoni nagyfejűekkel azon problémáznak, hogy eddig csak Daniel játszott felfedezősdit, és jó lenne, ha hazahoznának végre egy óliási lézelágyút, vagy valamit,…..
Eleget beszéltem az elmúlt héten, a koncertbeszámolót a képekkel kezdem...
Lyana 2008.06.16 15:16:12
Igencsak humoros egy epizód ez, nézzük: először is egy lidércek által lerombolt vidéken járunk, túlélők után kutatva. Legalább a fél atlantiszi katonai kontingens itt van a bolygón, óriási mordályokkal, robbanószerekkel, svájci bicskával, csúzlival, és az „ultimate…..
hogyvolt Survivor 16x15 - Reunion 2010.08.08 15:48:00
Rövidek leszünk, mert nem sok mindenről van írnivaló: Parvati nyert, és Jeff, mint minden rendes műsorvezető, azonnal elkezdte a virtuális faszszopást, beálítva az egykori "fashion boxert" mindenféle mastermindnak, ami nevetséges, mert Cirie volt az, aki az egészet a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Kazah megasztár műsor. És ezek még Borat miatt szégyenkeztek? ..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Lyana 2007.08.01 23:23:34
Na jó, tényleg nem akartam semmilyen hírt a mai Stella nappal kapcsolatban, de mivel az utóbbi napokban kaptam már legalább két tucat e-mailt hogy "ugye készülsz valamivel?", ez az egyetlen módja, hogy ne jöjjön több. ;) Igaz várhatnék holnapig, de talán akkor olyanok…..
Lyana 2007.07.14 14:40:53
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
Lyana 2007.07.14 13:11:40
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..