Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gemál Ben

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
Gemál Ben 2010.04.01 14:44:36
@Zsola777: Hű, ez aztán szellemes beszólás... (...akart lenni, de jelzem nem sikerült.)
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
Gemál Ben 2010.03.23 20:38:21
@Antifaszok Réme: Elég morbid, hogy egy gyenge lábakon álló feltételezést rögtön kápének veszel.
Javában zajlik a téli olimpia Vancouverben és kivételesen ez jobban megihletett, mint a szokásos divathetek. Elképesztően vicces, furcsa és elképesztő öltözeteket látni a sportolókon, elsősorban a korcsolyapályákon száguldozó olimpikonokon, így következzen ezekből egy kis…..
Nincs is szebb, mint amikor az iroda önjelölt Casanovája elkezdi tenni a szépet a legfrissebb dolgozónak, aztán pedig jön a kötelező pofára esés. Figyeljük azért a szöveget, tanulságos! Ráadásnak van ott még azért újabb négy thai reklám, kíváncsi vagyok, kinek melyik a…..