Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimimi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
mimimi 2011.05.16 19:52:58
Sziasztok!
Most álltam neki harmadszor a programnak, az első két próbálkozás lustaság miatt félbemaradt.
Most viszont valóban elszántan nekiálltam. Fejlődtem is szépen, bár nem erőltettem a dolgot, a második hetet pl azért ismételtem meg, mert marha nagy örömet okozott, hogy könnyedén kinyomtam a napi adagot. Sőt, minden nap csináltam kicsit "ártani biztos nem árt" alapon.
Egyik nap nyomtam 5x10et, aztán még 40-et, marha jó érzés volt, éreztem még tartalékot, sokat tudtam volna még, de nem akartam túlzásba vinni.
És itt jön a probléma:
A mostani hétvégét valóban a pihenésnek szántam, pizza, üdítők, cigi, tespedés, ami kell. Hétfőn pedig nyögve tudtam csak kinyomni a 3x10-et. Eléggé kétségbe vagyok esve, nem tudom mi lehet a baj. Gondolom ennyit nem számíthat az a két nap "bűnözés". Most pl megint megy a többször tizes gyakorlat, de eléggé fájnak az izmaim, ilyet még akkor sem éreztem amikor elkezdtem.
Ha megkérhetlek benneteket, írhatnátok valami jó kis bemelegítő gyakorlatot, mert a karkörzés és hasonlók nekem nem jöttek be, csak a 2.-3. sorozat után érzem, hogy be vagyok melegedve. Biztos nem tesz ez jót az izmoknak.
Viszont ami a legégetőbb problémám, az az, hogy ha levegőt veszek nyomás közben, elszáll az erőm. Kész, vége. Van erre valami légzéstechnika, vagy ahogy egyre erősebb leszek majd menni fog ez is közben? Mert a 10. után majd megfulladok, meg kell állni levegőt venni, így sose lesz ebből 100, de még 30 se egyfolytában.
Köszi előre is!
Üdv!