Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chiii

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A májusi brazil Vogue dupla címlapjának alkalmából (amelyek közül mindkettőt Rihanna tudhatja a magáénak) itt is van a fotósorozat a magazinból "RIRI Tropical" címmel és egy meglehetősen hiányos öltözetű Rihannával, aki bár eddig sem volt különösebben szégyenlős, de a…..
A húsvéti hétvégén zajlott a 2014-es Coachella fesztivál második felvonása. Nézzük is gyorsan! Az első hétvégéről összeállítás itt. Alessandra Ambrosio   Diane Kruger & Joshua Jackson   Diane Kruger   Kylie Jenner & Jaden Smith    Kimberley…..
Chiii 2014.04.23 20:04:46
@Namely: Ezzel most nagyon egyetértek. Nézem a képeket, és mint valami bohócparádé, ráadásul ennyi erőlködés ellenére egyik sem csinos.
Újabb fejezetéhez érkeztünk a tavaszi/nyári divatkampányokat bemutató posztsorozatnak. Nézzük, mi jutott mára! Red Valentino A képeket Tim Walker készítette, szépek nagyon, csak az a kár, hogy kísértetiesen hasonlítanak egy másik, általa lőtt fotósorozathoz, a Mulberry…..
A W magazin márciusi számának címlaplánya Miley Cyrus lett, aki az elhíresült és sokak által kigúnyolt nyelvöltögetést ezúttal hanyagolja, helyette inkább a melleit mutogatja. Ez persze már benne volt a levegőben - gondoljunk csak a halloweeni jelmezére, vagy a pucéran forgatott…..
Következzenek a fehér ruhába bújt hírességek!   Jennifer Lawrence Elragadó, mint mindig. Ezúttal is Christian Dior ruhát viselt, és most a ruha ugyan nem, de az egyik karperece csak leesett róla :)   Zosia Mamet Egy gyönyörű hófehér, fekete virágokkal…..
    "The Silk Road" címmel készített Mario Testino az amerikai Vogue decemberi számához egy fotósorozatot Kate Mossról. A képek helyszínéül Isztambul varázslatos világát, a brit modell párjául pedig Chiwetel Ejiofor színészt választották. Csodásak,…..
Nicole Kidman karácsony alkalmából igencsak megszépült, amiről meg is győződhetünk az ausztrál Harper's Bazaar decemberi számában megjelent képeknek köszönhetően. Az, hogy mi a kiváltó oka ennek, az maximálisan hidegen hagy, nem fogok itt botox-elhagyásosozni, meg photoshop…..
Chiii 2013.11.18 18:23:40
Bár Halloween éjszakájáig még egyet kell aludni, a hírességek már napok óta javában partiznak, természetesen jelmezbe bújva. Idén a sztárok körében a legnépszerűbb talán az iskoláslány uniformis, illetve Miley Cyrus fellépőruháinak valamelyike volt. Jennifer Morrison, az…..
Kylie Minogue modellt állt, hogy 2014-ben 12 hónapon át benne gyönyörködhessen falinaptár formájában az, aki erre kíváncsi. Nem nagyon érzem ezt a falinaptár műfajt a 21. században, különösen akkor nem, ha az abban szereplő képek egy csepp vizuális élményt sem nyújtanak.…..
Mára is jutott még néhány vörös szőnyeges kép a vasárnap éjszakai Emmy Díjátadóról. Nézzük is! Carry Underwood Kicsit királylányosra vette a figurát, de jól áll neki, ráadásul gyönyörű a ruha színe. Szuperül néz ki és valljuk be, hogy egyszer-egyszer szinte mindenki…..
Tom Ford legfrissebb - 4 képből álló - fotósorozatán három gyönyörű, plus-size modell gabalyodott össze egy kissé fehérneműben, illetve anélkül is. Az anyag az ex-Vogue főszerkesztő, Carine Roitfeld CR Fashion Book elnevezésű új magazinjában jelent meg. Mondanom sem kell, hogy…..
Chiii 2013.09.29 11:01:15
@Shenpen: Az Abercrombie kampány nekem is sok. Ami egészségtelen, azt ne reklámozzuk, ne legyen menő.
Párizsból elsőként egyik személyes kedvencem, Gareth Pugh 2014-es tavaszi/nyári kollekcióját választottam alaposabb szemrevételezésre. Gareth Pugh legújabb alkotásaival is - szokásához híven - a divat határait feszegeti, a legkevésbé sem motiválják az aktuális trendek. A…..
Chiii 2013.09.29 10:59:05
Múlt héten kezdetét vette a 1014-es tavaszi/nyári kollekciókat felvonultató divathét New Yorkban. A Red Valentino friss kollekciójához készült egy fotósorozat, amelyet még a bemutató előtt elküldtek New Yorkba, ezeken a képeken fogjuk mi is szemügyre venni a kedves, csinos…..
David Beckham az őszi/téli időszakban tovább népszerűsíti a H&M üzleteiben kapható fehérnemű kollekcióját, így ismét megcsodálhatjuk az immáron visszavonult focista teletetovált testét. És bár a fehérneműk időről időre nem sok újat tartogatnak, Davidet azért mindig…..
Az Interview magazin szeptemberi száma sok-sok címlappal jelenik majd meg, mindegyik borítón pedig egy-egy neves szupermodell látható majd feketén-fehéren, Mert Alas és Marcus Piggott fotósok munkájának köszönhetően. Nektek melyik a kedvencetek? Kate Moss   Naomi…..
A mexikói Vogue szeptemberi címlapja mellett Candice Swanepoel egy fotósorozaton is feltűnik a magazinban. A képeken a szőke szépség vörös összeállításokat visel - egy kevés fehérrel megspékelve -, amelyeket Sarah Gore Reeves stylist válogatott ki számára többek között a…..
Chiii 2013.09.06 21:45:09
A LOVE magazin több fotósorozatot is készített, amelyeken nem hivatásos modellek, hanem divattervezők - Marc Jacobs és Miuccia Prada - pózolnak. Az első képsoron, amelyen Marc Jacobs látható, a zseniális Jessica Lang is feltűnik, sőt mi több, ő jóval nagyobb szerepet kap, mint…..
Az egyik leggyönyörűbb és legfiatalabb világhírű magyar modell, Axente Vanessa fogja népszerűsíteni a Calvin Klein 2013/14-es őszi/téli kollekcióját. A fekete-fehér reklámképeket a neves divatfotós páros, Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Szerintem szuperek a képek,…..
Az egykori szupermodellből (valamint énekes és dalszerzőből) lett francia first, majd ex-first lady ismét modellkedni kezdett, legalábbis egy reklámhadjárat erejéig ismét belekóstolt a divatvilág egy kisebb szeletébe. Carla Bruni ugyanis egy igazi luxus márka, a Bvlgari őszi/téli…..
Újabb fejezethez érkeztünk a reklámkampány körképünkben. Nézzük, mára mi jutott! Tommy Hilfiger Egy videó + egy kép:   Louis Vuitton Handbag Michelle Williams-et a Louis Vuitton táskákkal Peter Lindbergh fotózta.   Alexander Wang Malgosia Bela, Steven…..
Újabb válogatás következik Rihanna utcai szettjeiből. Az elmúlt hetekben a csinosabbik énjét csak ritkán vette elő, úgy tűnik ezúttal felülkerekedett rajta a gengszter-rapper Rihanna. Nézzük is gyorsan! ..
Mára rengeteg képet gyűjtöttem, elég hosszú lesz a poszt, de talán most több izgalmas, vagy legalábbis kevésbé unalmas képpel találkozhatunk. Vágjunk is bele! Hudson Georgia May Jagger a cégnél kezdte modell pályafutását alig néhány évvel ezelőtt. Azóta kapott sok más…..
Alessandra Rinaudo 2014-es menyasszonyi ruha kollekcióját álomszép darabok alkotják, változatos színekben és formákban. Bizony,  a kollekció tervezésénél bátran hozzányúltak a fehéren túl (bár ezek még mindig többségben vannak) a színpaletta más árnyalataihoz is:…..
A Prada valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva minden egyes kampánya mellé készít egy "Real fanatasies" névre keresztelt anyagot is, borzasztó hosszú képsorral és egy valamivel rövidebb videóval. Ezúttal sem tettek másképp, a videó már megtekinthető, ha van fölösleges…..
Többen kértétek már, hogy legyenek rövid menyasszonyi ruhák is a pénteki esküvős posztban, mert sokan vannak, akik inkább azokat preferálják. Mostanában a legtöbb kollekcióba be szoktak a tervezők csempészni egy-egy rövid darabot, de közel sem ezek alkotják a többséget . Most…..
Chiii 2013.05.24 21:54:53