Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoLo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
SoLo 2010.02.09 17:35:06
@akira2:
Egy pár órámba telt de végig olvastam minden egyes hozzászólást és arra jöttem rá, hogy nagyon sokan csak betűket, szavakat és mondatokat látnak és azt hiszik hogy a közöttük fehérlő rész üres.
Akira ne magyarázkodj! Ennél sokkal világosabban nem lehet leírni az álláspontodat. Ha valaki nem látja a szavaid között jó szándékot, a mondataid tartalmában a lehetőséget, akkor akárhogy is magyarázod, nem fogja megérteni. Sajnos. (tisztelet a kivételnek)
Az hogy a víz kiárusításra kerül szerintem szinte biztos! És ebben az esetben egyetlen amit tehetünk az, hogy megelőzzük az IDEGEN tőkét. Szívesebben látnám a víz tulajdon jogát (had ne keljen hozzá tennem, hogy itt nem a természeti jelenségről, hanem a szolgáltatásról beszélünk) a saját, a Mi, az unokáink kezében. És, hogy félreértés ne essék leszögezném, hogy a "Mi" alatt azokat értem akiknek fáj Trianon!

Jah és Akira... üdvözlöm Tetsuot :-)