Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakariosz_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy gondolatébresztőnek szánt eszmefuttatás, úgyhogy kérem csak az olvassa aki képes gondolkodásra. Aki ott leragad, hogy hülye vagyok mert ez hülyeség, az inkább ne fárassza magát és ne írjon kommentet, mert úgyis moderálni fogom. Aki valamit nem ért vagy nem hisz, arra kérjen magyarázatot vagy…..
Vakariosz_ 2016.06.02 14:27:54
@Gazzella: Az iszlám maximum 4 feleséget engedélyez.
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
B.Bóher Nyílt nap a mecsetekben 2013.10.05 21:34:38
Október 3-án Németországban szerte a mecsetek nyílt napot tartottak: nem először szervezte meg a muszlim közösség ezt a napot, és a hagyományt folytatva idén is egy témához kapcsolva azt. 2013-ban ez a környezettudatosság lett, úgyhogy ennek fényében…..
Ebben a blogban már szó volt Bolek Zoltánról, a Magyar Iszlám Közösség elnökéről. A MIK rendszeresen gyűjt adományokat (sokszor cégektől kér gyógyszereket), azt ígérve, hogy eljuttatják a rászorulóknak. A célországok elsősorban muszlim államok, ezek egyike Szudán, ahol…..