Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Rulett

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai bejegyzésemben egy igen elterjedt, de hosszú távon biztosan nem nyereséges stratégiáról lesz szó. Kaptam leveleket 1-2 kezdő játékostól, hogy milyen stratégiával játszanak hát ezzel amit leírok biztos, hogy ne játszanak. Biztos sok rulettes olvasta már a neten több oldalon is…..
Mr.Rulett 2010.02.23 13:57:40
@ocb: Így van igazad van. De azért a kaszinóknak fenn kell tartaniuk azt a hitet, hogy korrektek és mondjuk 100 piros egymás után durva lenne. Én a max amit láttam playteches kaszinóban az 26 volt volt benne kb 5 db 0 is:D szóval elég durva. Én abban hiszek, hogy többfajta stratégiával és megfelelő tétemeléssel azért lehet nyerni. A playteches kaszinóknál kicsit furcsa nekem a szoftver. Sokszor volt olyan hogy szinte lefedtem az egész asztalt különböző tétekkel aztán egy idő után mindig oda dobált ahol nem volt zsetonom pedig körönként váltogattam a kihagyott számokat.
A mai bejegyzésemben magát a rulett táblát szeretném bemutatni és a tétrakás fajtáit.Most a rutinos játékosok csapkodhatják a fejüket, hogy ilyen alap dologról írok a mai bejegyzésemben, de fontosnak tartom, hogy az abszolút kezdők is értsenek mindent, mert szerintem sokan vannak…..
Mr.Rulett 2010.02.18 11:36:38
@Sundry: Gyakran megesik az online casinokban a 15 fekete egymás után. Most azt nem tudom, hogy mekkora az alaptőkéd. 0,5 eurós tét is jó, de ahhoz nagyobb alaptőke kell ha mindenáron duplázni akarsz. A felső limit nekem elég kicsinek tűnik 10 az nagyon kevés. Megkérdezhetem hogy melyik kaszinóban játszol? Szerintem ez a duplázós stratégia 0,5 téttel indítva biztosan nem fog működni. De az a jó viszont, hogy amikor felismered a vesztő szériát legalább kilépsz. A következő bejegyzésemben egy érdekes stratégiáról lesz szó úgyhogy nézz vissza nyugodtan

Üdv
Mr.Rulett 2010.02.16 19:17:25
@Sundry: Hát igen ez a baj a rulettel. Az emberek 90 százaléka úgy van az egésszel, hogy nem szeret vesztesen kiszállni. Minden egyes elvesztett egységet vissza akarnak nyerni a következő pörgetésnél. Ezért fontos a megfelelő fegyelem, stratégia, bankroll menedzsment. De a lényeg az, hogy annyid van amivel elindultál. Megkérdezhetem, hogy milyen stratégiával játszottál? Ugye nem a duplázós amivel a mai bejegyzésem foglalkozik?

Üdv és sok sikert a játékban
Mr.Rulett 2010.02.17 09:37:35
@Sundry: Hát igen. A tegnapi bejegyzésem pont erről a rendszerről szól, hogy milyen veszélyes is hosszú távon és csak úgy jönnek a 20 azonos színek a casinókban. És most amúgy, hogy állsz? Még mindig 300-on?
Maga a  rulett szó a francia roulette(kiskerék) szóra vezethető vissza. Sokak szerint manapság az egyik legelterjedtebb szerencsejáték a világon. A rulett játék az ókorig visszavezethető. Érdekes tény az is, hogy régebben a sátán játékának is hívták, mivel ha összeadjuk a…..
Először szeretném köszönteni minden egyes olvasómat és leendő olvasómat akiket érdekli az online rulett. Biztos sokszor elgondolkoztatok már azon, hogy létezik-e nyerő stratégia a rulettben. Sok vitát hallottam már erről és gondolom ti is. Személyes véleményem erről annyi, hogy…..