Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghro

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
baloghro 2010.02.09 15:39:33
@BandW: kedves BandW,
Nem gondolnam, hogy a gondolkodassal van a baj, hanem az, hogy "mirol is" gondolkoznak. Ugy gondolom, hogy vannak "eszkozok", miket nem szabad semmi aron eladni. Ilyen a viz kincs, es a termofold. Mert ugy azt nem gondolja senki, hogy ha tortenetesen tozsdere viszik a vizet, vagy foldet, akkor ott csupan joszandeku uriemberek probalnak meg reszvenyt vasarolni, s enm spekulalnak ?! Erre meg csak gondolni sem szabad. A tet itt ebben a konkret esetben az eletunk, s ha tetszik ezt lehet erteni ugy, hogy valoban az ELETUNK.

Hogy miert van ez? Nos "rovidke" tortenelmunket csak szepen, nyitott szemmel vegig kell nezni, s maris lathato, mindig valakinek utjaban voltunk. Mindig valaki szerette volna birtokolni a Hazankat.
A Kartpatmedence teruleten a melyben, Europa legnagyobb vizbazisa talalhato. Termofoldunk, szinten az egyik legjobbak koze sorolhato.
Csupan ezen tenyek ismereteben nem kell 6 diploma ahhoz, hogy valaki osszerakja az apro kis mozaikokat, mik pl. az elmult evekben "deruletk" ki, s rajojjon, gyakorlatilag egy "legalizalt" rablas aldozata Magyarorszag.

Ugy gondolom, hogy ismerve ezen tenyeket kell allast foglalnunk, tiltakoznunk minden ilyen, s ehhez hasonlo dologban, s nem szabad eletteruletunket eladni, ha mar minden egyebet aruba bocsjtottunk.
...vagy el lehet innen menni, mint mondotta volt egy "nagyszeru" politikusunk a kozelmultban.