Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nirriti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Általánosan elmondható, hogy a harmatfű elég strapabíró növény. Elég mostoha körülmények között él eredendően, így nem csoda. Viszont van néhány olyan dolog, mit nehezebben visel, mint más növények, így valószínűleg többen könnyne megcáfolnának, hogy…..
Gasztro-kritikai sorozatunkat most egy all you can eat étterem értékelésével folytatjuk.Indítsuk a hely megközelíthetőségével: „Passzentos, ami lehetne egy kicsit relésebb, de baszni rá, oda lehet jutni így, vagy úgy, vagy nem tudom!" – mondja a Tragédia egyik…..
A budapesti bérbicikli rendszer mégsem valósul meg, helyette magyar fejlesztésű másfél tonnás lábhajtányokkal járhatunk. Megbukott a Budapest Bicikli projekt, és mégsem lehet 2013-tól egyszerűen kölcsönözni a speciális bicikliket Budapest 74 pontján. Mint Vitézy Dávid, a…..
Nirriti 2012.05.03 20:55:49
Zajos nézői és kritikai fogadtatása volt a Filmszemle zárónapján bemutatott musicalnek. A film musical formában dolgozza fel a százéves háború eseményeit. Premier a HírCsárdán!    A film egyébként a nagy sikerű Korcs folytatása...
Tavaly több amerikai oldalon az év albumának választották Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy lemezét, amihez West már készített egy félórás rövidfilmet is, most pedig hivatalosan is kiadta a Monster videóját. A félkész állapotú klip már tavaly decemberben kiszivárgott…..
Számos kérdésben a kormány után portálunk is szeretné kikérni az Önök véleményét. Nyomtassák ki, ikszeljék be és küldjék vissza emailen a hircsarda@gmail.com címre. Fasszal szavazni nem ér. Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új…..
Nirriti 2011.03.05 13:52:29
@az igazi karcsi: töröld ki, és iratkozz fel újra az RSS-re, úgy menni fog
Nirriti 2011.03.05 18:57:12
@az igazi karcsi: nekem is pont ez volt. Ez azért van mert elköltözött a hírcsárda a blog.hu-ra. Szóval ha újra feliratkozol, jó lesz. Én is így olvasom.
Tegnap összeállt a nagy csapat, akik erősek, tetováltak, de a legfontosabb, hogy szívükön viselik az állatok sorsát. Amerikai példa alapján szerveződött a sportolókból, állatvédőkből álló társaság, akik - bár sokkal kevesebb hivatalos felhatalmazással, de annál nagyobb…..
Nirriti 2010.11.08 08:52:58
Ha Ön önfeledten akar konzumálni, de ebben akadályozzák a magukból kivetkõzött, brutális rendõrök vagy a stokk hülye tüntetõk, a két ellenszenves csoport ellen egyaránt használjon alaszkai medveriasztót. A paprikaalapú spray bármilyen fajta medvét garantáltan elkerget, így…..
HarMat blogja Deli 1999-2010 2010.04.07 22:46:00
Azoknak, akik ismerték, sajnos azt a hírt kell továbbadnom, hogy kedves kis beagle kutyusunk , hivatalos nevén Nagykustyáni Delilah, a mai napon megszabadult a hetek óta tartó szenvedéstől, és jobblétre szenderült. Andrást idézve: "well, she had a great life full of love with you…..
Nirriti 2010.04.08 08:52:25
HarMat blogja Első! 2010.02.09 11:53:00
Végre én is írhatok ilyen gyökérségeket!   Az ok, ami miatt idáig fajultam, az volt, hogy az utóbbi időben (főleg az El Camino beszámolók kapcsán) sok emberrel kellett tartanom a kapcsolatot, amit a html és php tudásom kicsit korlátozott. Blogolni meg minden hülye tud,…..
Nirriti 2010.02.09 14:03:40