Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lájon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
lájon 2010.10.13 15:03:02
@mérien: Ha fizetnek ezért is, akkor felhagyok a melókereséssel és beállok provokátornak. Ennyi hülyeséget én is össze tudok hordani. :) De vajon hol lehet ezt kideríteni?
lájon 2010.10.13 15:15:57
@Zed is dead: És van itt néhány apuka is a biztonság kedvéért. :) Valakit csak eltalál ez a vaktában lövöldözés... :)
25 éves, főiskolát végzett lány vagyok, Bp-től 60 km-re lakom. Előző munkahelyem februárban veszítettem el, mert " nem tudtam beilleszkedni a munkaközösségbe " = nem lettem a válófélben lévő főnök új barátnője, nem kísérgettem a mondvacsinált tárgyalásaira,…..
lájon 2010.09.23 10:38:26
@okostojáska:
Nem kell ahhoz nyelviskola, hogy gyakoroljon. Sokkal életszerűbb nyelvtudást szerez, ha iskolán kívül gyakorol. Legyen az akár pakisztáni bevándorlóval is... és akármennyire is sok a bevándorló, kizárt, hogy csak velük sikerülne kontaktust teremtenie.
A magasabb jövedelemről annyit, hogy elvileg nem ott akar élni élete végéig. Ha kicsit összehúzza magát, és nem 2 kézzel szórja a pénzt, teljesen normális életmódot folytathat, és még pénzt is takaríthat meg itthonra.
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
lájon 2010.03.19 13:02:49
@purga: Ezért is írtam, hogy ízlések és pofonok. :) Egyébként az Irrev.-ről azt hallottam, hogy a zenéjét is direkt úgy csinálták, hogy fizikailag legyen rosszul az ember. Nemtom igaz-e, de nálam bejött...
Az mondjuk igaz, hogy tulképp 2 kemény jelenet van, az első fejszétverés (ez önmagában állhatna a listán... :) ), meg az erőszak az aluljáróban. A többi elég lájt, de nálam akkor is dobogós. :)
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
lájon 2010.02.12 16:51:46
@Animacs: Nem tudja, hogy kire szavazok, de mar az is felhaborito, hogy probalkozik...