Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domke

3 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy éve küzdünk, vagy legalábbis megpróbálunk - dióhéjban, ami eddig történt: - tavaly sikerült: paprika, paradicsom, mangold, uborka és más semmi (valahol el kell kezdeni) Idén gondoltuk reform..... szóval kipróbáltuk Gertrud Franck kiskertjét. Jelentem úgy, ahogy le van…..
Íme az első képek a kertből: ..
A Helium az egyik legismertebb és legnagyobb online írói közösség. Több mint 100 ezer regisztrált felhasználó több millió angol nyelvű cikkét tartalmazza jelenleg és folyamatosan várják az újabb témákat és publikációkat. Azonos címmel több cikket is írhatnak a különböző…..
domke 2011.07.10 23:40:31
The Bullshit...  Satisfaction Resulotion Net Promoter Score Variation Productivity Results Key Performance Indicator Service Clients Relationship Global Evolution Research…..
harminc Éjszakai műszak 2011.01.28 20:50:00
Reggel fél nyolckor ébredtem, tudjátok, úgy, amikor egyszer csak kipattan a szemed és egyáltalán azért hálás vagy, hogy ennyit is aludni tudtál, annyira tele van a fejed minden megoldatlan, bántó, fenyegető, rád mozduló szarral. Este tízre megyek vissza a céghez, ott leszek reggel…..
harminc Majdnem 2011.01.31 06:28:00
Komolyan, másról sem álmodtam, mint padlóra dobált, használt zsepik, meg kis, foggal letépett sarkú tasakok között erről írni, csak a zsepi taknyos a tasak meg gyógyszeres. Úgyhogy nem írok.  ..
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
domke 2011.01.21 12:48:23
harminc Telekinézis nélkül 2011.01.18 19:06:00
Velem is megesett, eddig csak meséltek róla, hogy van ilyen, de ha a saját szemeddel látod, akkor az valami egészen más, egy döbbenetes felfedezés: a férfiak kapcsolatuk felbomlásakor, illetve ha hirtelen egyedül találják magukat egy lakásban, drámai hirtelenséggel elveszítik azt a…..
domke 2011.01.21 08:44:58
@GiaMarie: tény
Ne Mannyira Méjjentisztelt buda-pestthy Közlekedős Társulath!A következetes folyamodást szeretném mostan kérelmezni Önöktől, minek szerint netessenek már íllyen fércz munkát kiadni a kezik közül, hát essék valami jobb papírárúból csináltatni asztat a háromszász húz…..
harminc Daylight 2011.01.18 10:28:00
Mostanában ezzel indítok, a  lehető legjobb legzajosabb, legütemesebb, legkomolytalanabb, legpozitívabb beszínezése ez a reggeleknek, és a vigyorex csajszi bohócos életimádata mindig mosolyig fertőz.     Amúgy: voltam futni, fájok (nagyon), jólesik (nagyon),…..
harminc Gumi nélkül 2010.12.07 09:08:00
Ez olyan fickós dolog: az ember jobban érzi a környezetet, főleg jobban csúszik, meg minek a védőháló? Fiatal vagyok, erős, mi bajom lehet? Ráadául pénzkiadás. Hagyjuk már! Tavaly is így voltam ezzel, de azért harminc pluszban meggondolja az ember, főleg, hogy közben rájöttem, a…..
domke 2010.12.07 15:50:37
szia,
autogumibolt.hu/ - igen, ez itt a reklám helye :) innen rendeltem, Miskolcról Zegre házhozszállították ingyen és bérmentve és utánvéttel és hankook.... amúgy szép napot
Régebben nem igazán szerettem a levendulát. Mostanában nagyon - még fagyiba is. IsteniKedvenc sminkszerem a szempillaspirálNehezen viselem az igazságtalanságot és a rosszindulatotmint minden normális ember. Ennek ellenére sokszor mondják rám, hogy furcsa vagyok.de legalább…..
  Visszaadni az ismertnek az ismeretlen méltóságát.   A főiskolán állandóan ezt hajtogatta a német irodalomtanárom, Novalistól származik ez okosság. A tanár úr nem kifejezetten romantikus volt, mint Novalis, hanem egyszerűen két lépéssel a föld felett járt egy…..
domke 2010.05.14 11:54:11
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Most vagy az van, hogy megint a vikingek rémisztgetik fél Európát,vagy ez egy titkos, összesküvős, soknemzetes repülős sztrájk, jó fotókkal megtámogatva. Merthogy még a beígért naplemente is elmaradt, nem, hogy vörös nem volt, de épp, hogy narancssárga alig, semmi extra. Vagy…..
azaz főszerepben VITÉÉÉZ - ugyanis felelőtlenül képeket ígértünk.... ám mivel a hiperaktív rosszcsont Vizsikukac mellett fényképezni nem lehet, innen kellet szerezni az egyetlen saját mellé a többitilyen egy settenkedve lopakodó rosszcsont Vitéz az első kutyasulis…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/01 Subject: Dezsőmail blog TÖRLÉS jogi lépésekkel To: indexblog@blog.hu   Ti utolsó identitás-paparazzik!   AZONNAL töröljétek a levelezéseimet az ajánlókból, a listázásokból, és az archívumokból!   A személyiségi jogaim…..
Tele van a tököm azzal, hogy elvégzek egy feladatot, amire szerződtem, és a cég, akivel aláírtam a papírt, baszik fizetni. Tele van a tököm a Neo FM-mel, ahol a novemberben elvégzett melót nem hajlandók még márciusban sem kifizetni.Tele van a tököm a Magyar Rádióval, ahol az…..
domke 2010.03.19 17:11:19
@kovi1970: nagyon szép lenne, de ez nem működik, mert amíg az APEH lazán incassozik te nem tehetsz semmit a nem fizető vállalkozó (netán épp állambácsi) ellen
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
Az MSZP már pár éve is a közös értékek hazatalicskázásán ügyködött, amikor ezt a csodálatos zöld plakátkampányt nyomta. Ami látszólag a közös értékeinkről szólt, valójában sokkal inkább azokból volt finanszírozva...  Alább bemutatom, hogy hogyan nézne ki ugyanez…..
domke 2010.03.18 15:31:54
Csecsebecse The Oscars - lájv 2010.03.08 13:10:00
Lassan elérünk a gála végére... nem vagyok elragadtatva. Unalmas az egész, unalmasak a ruhák, egyik öltözékre sem csodálkoztam rá annyira, mint amennyire szerettem volna. Persze, lehet, hogy csak én vagyok fáradtabb és öregebb.Meryl Streep - semmi erőlködés, semmi fakszni...…..
Aki dolgozik, az egyék is! Aki meg már enni érdemes, megérdemli, hogy ezzel az összefoglalóval megóvjuk a menzák Vlad Tepesétől. Az alábbiakban felsorolt bármelyik pont felismerése minimum gyanús, két jellemző együttes teljesülésekor már egészen…..
harminc Jaj 2010.03.05 09:38:00
Kérlek, Uram, add, hogy kínai hackerek betámadják ma a magyarországi internetet. Jó, elég ha a T-Online-t.A helyzet fokozódik:Kitaláltam azt a melót, amihez elég egy mutatóujj meg az egér, de azt sem bírtam sokáig, mert befolyt előttem a képernyő, ezért inkább kiosztottam két…..
domke 2010.03.05 13:12:26