Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juraj

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy népszerű sörreklám, a Soproni "Magyarország, én így szeretlek" szpotjának mintájára készített a szlovák-magyar békés együttélésről reklámszpotot Bauer Edit, szlovákiai magyar EP-képviselő. A Felvidék, én így szeretlek" című filmben Kovács Éva szép…..
Juraj 2010.03.23 13:49:11
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
Juraj 2010.02.21 20:06:25
@Tóta W. Árpád:

De tényleg csak én érzem, hogy az hogy 48-ban Izrael újjáéledt, az kb. egy csoda. Ilyenre soha nem volt példa. 2000 év után... A 48-as háborút meg nem tudom hogyan nyerték meg. Kb. olyan győzelem volt, mint a bibilai esélytelen csaták, ahol mégis győztek. Ha folytaná valaki a Bibliát, az a 48-as háború benne lenne. Jobban belegondolok, beleborzongok.

De a zsidók általános sorsa is ott van a Bibliában. V Mózes 28-at olvastátok?
64-66. sor között érdemes.

Ha vallásos hangulatban vagyok, nekem az a Biblia nézetem, hogy valakinek meg kellett ölnie Jézust, de aki megöli, az átkot húz magára (mikor Pilátus előtt a tömeg üvölt, "az ő vére mirajtunk, és a magzatainkon" )

Szóval keresztény szemszögből a zsidók azér szopnak 2000 éve, mert feláldozta a sorsukat Isten a megváltás tervéért. Mint ahogy fel szokta áldozni a kedvenceit.

Tudom, faszság, de az ahogy Izrael harcol a fennmaradásáért, szerintem az élő Biblia, ilyen remek példa nem volt az elmúlt 2000 évben. Folyton csak butaságokat nyomattak, hogy Szent Ferenc beszélt a galambokkal, meg Margit csodát tett a nemtudomkivel...ezek katolikus hülyeségek, de a holokauszt, és az utána következő államalapítás, és háborúk - na az a Biblia.
Jim mágikusan rossz, csodálatosan primitív és arcrándítóan fájdalmas művet hozott létre, és nemcsak azért, mert a világ legtenyérbemászóbb focistája inspirálta. Jim csak úgy magától is képes ilyesmire, hiszen ő blogunk egyik sötét szelleme, aki hosszabb távollét után…..