Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsendre

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
tsendre 2016.09.28 21:05:42
@taga20: ha már bamba:
www.youtube.com/watch?v=nLAWPrCUQQ0
+ még ez, csak hogy művelődj:
www.youtube.com/watch?v=9Gc4QTqslN4
szeretettel
A visszavonulás útján elindult Schiffer még egyszer visszanézett, és ha már, akkor szólt is egyet kb az utolsó szó jogán: Schiffer azt mondta: egy zöld párt alapvetése, hogy mindenkinek joga lehessen az emberhez méltó élethez, lehetőleg a saját szülőföldjén. A másik alapvetés pedig szerinte az,…..
tsendre 2016.06.08 12:02:36
@Kuviklacz: jav.: hinduvá - a hindi, az a nyelv
Kína hivatalos nyelve a putonghua, az egykori pekingi udvar nyelvén alapuló nyelvjárás. Hívják pekinginek és mandarinnak is, előző a császári udvar utolsó évszázadokban elfoglalt helyére, utóbbi a nyelvet használó hivatalnokokra, köztisztségviselőkre utal. A putonghua eltér a Pekingben használt…..
tsendre 2016.05.26 12:54:36
@sellőlány: A lábjegyzet viszont súlyosan megnehezíti egy szépirodalmi mű olvasását. Nem véletlen, hogy egyre ritkább.
tsendre 2016.05.26 13:10:26
@sellőlány: Bocsánat, nem habkönnyű művekről beszéltem, hanem szépirodalomról. Ha valaki ilyesmit olvas, nem nagyon szereti, ha folyton elvonják a figyelmét a lábjegyzetekkel. Vannak persze posztmodern ellenpéldák, de miután kínai művekről beszélünk, én azokat a kivételek közé sorolnám.
          "London iszlamizálódik, ennek pedig immár választási győzelemben kifejezhető bizonyítéka is van (Borbás Barna, Heti Válasz) "          Sajid Javid konzervatív miniszter tweetben üdvözölte a kiváló emberi jogi jogász munkáspárti Sadiq Khan-t, mint egyik pakisztáni buszsofőr gyereke a…..
Lehet csak szerintem vicces és jelképes. De én bizony jót röhögtem mikor megláttam ezt: - Varga Mihály gazdasági miniszter kormányára ráégett, hogy nem kapkodja el az élelmiszeráfa csalások üldözését. - Varga Mihály gazdasági miniszter kormányára ráégett az amerikai…..
tsendre 2015.06.16 12:10:06
@Eszter jött: Imádlak, Eszter!
A miniszterelnök azon siránkozott a tapolcai vereség után, hogy most kifelé pattant a kapufáról a labda, de azt, ami hónapok óta történik a kormányával, már nem magyarázhatja meg egy ilyen rutinszerű sporthasonlattal. Eddig legalább azzal villoghatott a kormány, hogy javult a…..
A Magyar Jövő Internete vár téged, nyájas olvasó! Az internetügyi miniszterelnöki biztossá kinevezett dajcstomi a "zemberek" segítségével - muhaha - összeállította a konzultációra érdemes kérdéseket, neked csak a megválaszolgatásuk lesz dolgod, ha elmúltál 14. Ha volt…..
tsendre 2015.04.16 20:05:52
@Mariann19: A mélykút és az inga - Edgar Allan Poe
       Nem tudok nem írni erről.       Tegnap egy MTA-doktori védésen voltam az Akadémián. Állnak az emberek a folyosón, a családtagokon kívül mindenkit ismerek, sokukat tinédzser koromból, ami elég rémisztő, mert nem mostanában voltam tinédzser. A jelölt gyakorlatilag…..
tsendre 2015.04.09 21:01:47
@Zero Dark Thirty: "Egy ember, akinek abszolúte semmi érzéke a szimbolizmushoz"
Az Nagy Gecirobbanás után azt hittük a többit elrendezik a színfalak mögött. De nem. A Célpont stábja úgy érezte csőre kell rántani ismét a gecipuskát, durrogtatni kell vele, mert megjött a várva várt állásajánlat ennyi hosszú nap után a közmédiából. Naná, majd akkor…..
Kiakadt a CBA a rohadt almán, mondja a Velvet. Végül is volt rá egy egész hétvégéjük, hogy eldöntsék kiakadjanak-e, vagy írassanak inkább egy újabb fasza posztot a bayerzsóttival, hogy aki bojkottálja a rohadt almát az egy kretén, rosszabb esetben hazaáruló. De szerencsére…..
tsendre 2015.01.27 11:00:08
Nagy dilemmában van pártunk. A betört székházablakok üvegcserepein toporogva azon tanakodnak, vajon mit hazudjanak ma az este újabb tüntetésre készülőknek a netadóról? 1: Mert ugye volt az, hogy a fegyveres testületek látványos béremelésére kéne forrás, mire személyesen…..
tsendre 2014.10.28 17:03:47
@Krétagarbó: A "hat garázda", az elég kínos egy ilyen 15-20 ezres tömegből. A fiúk is tudják, milyen dolog mártírokat gyártani. Mit gondolsz, Fletót miért nem perelte be eddig soha senki?...
Közlemény az OTKA-törvény hatályon kívül helyezéséről   A T/1768. számú, „A tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról” szóló törvényjavaslat 2014. december 31-gyel jogutóddal megszünteti az OTKA Irodát és hatályon kívül helyezi az OTKA-törvényt. A…..
 No, de lesz ez másképpen is. Eddig és netovább! (Csipike a gonosz törpe)         Csipike az erdőben élt. Akárcsak Madár, Nyúl, Vadmalac és Sün. Valójában persze nem benne élt az erdőben, hanem csak mellette. Madár, Nyúl, Vadmalac és Sün élt az erdőben, Okapi, Gnú,…..
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
Varánusz Szíjjártó kínpadon 2014.10.21 07:33:55
Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai. Elvégre…..
Szombaton tartották a KDNP megalakulásának 70 évfordulóját. Többet nem mondok... A KDNP nagy, jelentős, befolyásos párt a közéletben   A politikai korrektség olyan taburendszer, amely megfoszt az őszinte beszédtől, az innovatív gondolkodástól. Meg kell találni a…..
tsendre 2014.09.29 20:21:38
@maxval a bircaman: Te szerencsétlen birkaagyú! Tudod, ez mit jelent? Hogy a haverod skizofrén, tehát beteg, tehát alkalmatlan mindenféle közéleti tevékenységre - két énje van: az egyik szerinted nagyszerű, a másik meg a seggnyaló. Ez akarja boldogítani a polgárokat? Nem, nem akarja. A jó kis keresztény (bocs, inkább katolikus) szellemiség jegyében csakis magát akarja boldogítani. És egyelőre sikerül neki...
"Az Alex Salmond vezette Skót Nemzeti Párt, miután a függetlenség mellett kampányolva megnyerte 2011-es választásokat, először alakított kormányt Skóciában, majd 2012-ben Salmond megállapodott Cameronnal a függetlenségi népszavazásról, a Westminster pedig elfogadott…..
Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna…..
tsendre 2014.09.13 20:16:03
@Mariann19: Kedves Mariann!
Éles eszed van, de csodálkozom, hogy ennyire naiv tudsz lenni. Ha valaki a Fideszben szembeszáll valakivel (nézzük csak meg a "híres" Pokorny példáját), akkor ott valami mögöttes számítás rejlik. Ez a szegény hülye Navra nyilván évek óta azért nyalja boldog-boldogtalan seggét (és nehogy tévedjünk, nem csupán a Vezérét), hogy legyen neki egy ilyen kurva jó, a Deutsch Tomiéra hajazó állása, ahol már nem kell tovább segget nyalni - jön a pénz, legfeljebb leváltják, de az nem megy olyan könnyen. Úgyhogy javaslom, ne szeressük már ennyire Navrát - nem volt ő hős, nem is lesz soha. Csak olyan, mint a többi...
tsendre 2014.09.13 21:39:07
@Mariann19: Mariann! Te hány olyan fideszest látsz, aki félre van téve Brüsszelbe, és ott csöndben vissza akarja nyerni (sosem volt) úri tartását? Deutsch, Szájer? Igaz, hogy ez parkolópálya - még egyszer mondom: "úri" fizetéssel -, de ott is elváratik a teljes lojalitás! Szép példa erre a minapi Deutsch-seggszáj - ha még emlékszel rá... De Navrának se kell messzire mennie: ő is hazudozott már eleget Brüsszelben pártutasításra. Miből gondolod, hogy ez ezentúl másképp lesz?
tsendre 2014.09.13 21:56:31
@Mariann19: Mi is köszönjük, Mariann!
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
tsendre 2010.06.13 17:17:47
Nem újdonság, hogy a könnyű, frissítő sörök nagyszerűen harmonizálnak a csípős ételekkel. Ha például szalonnát, kolbászt, csípős-paprikát és más magyaros ételeket eszünk, ahhoz szerintem minél keserűbb, komlósabb lágersöröket – mondjuk Pilsner Urquellt - igyunk,…..
tsendre 2010.02.09 15:22:19
tsendre 2010.02.09 15:23:07