Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almost Zed

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor kapunk olyan kérdéseket, hogy azokat a telefonokat, amiket a külföldi webáruházakban megvásárolhattok, azokat lehet idehaza is használni? A válasz röviden: igen. Most megpróbáltuk röviden, érthetően összefoglalni két olyan tényezőt, amikből a legtöbb kérdést kapjuk...
1953. január 23-án, a Minisztertanács hozzájárulását adta, a Magyar Televízió szervezeti kialakításához. Az első próbaadást a Gyáli úti postakísérleti állomásról sugározták 1953-ban. A második próbaadást pedig 1955 júniusában a Szabadság hegyről. A képernyőn…..
Évek óta hallgattam már az ódákat a búzafűről, de mindig besoroltam a „világ számos kisebb csodája” közé, ahova a Noni, az aloe juice és társai kerültek. Nem, nem vagyok szkeptikus a természet kincseiben rejlő gyógyító erőkkel szemben, csak már egy idő óta csendesen…..
Már elnézést a kissé vulgáris címért, de erre nem találok jobb kifejezést: a Fidesz házhoz megy a pofonért. És most nem a médiatörvényre gondolok, hanem arra, hogy egy kormánytag feljelentést tett egy komment miatt. Mi vaaaaan?   Nem önmagában a médiatörvénnyel van a baj:…..
ProgBlog Csak a dicséret… 2011.06.22 23:16:00
Tévedhetetlennek gondolta magát. Azt hitte, hogy ő a legokosabb – mit „okos”: zseni! Aki mindenhez ért, mindent tud – automatikusan. Akinek mindenben és mindig csak igaza lehet – akit a Történelem is igazolni fog minden tettében.Tömegek istenítették. Bíztak…..
Almost Zed 2011.06.22 23:53:53
@Vértes László: Nem kellene úgy tenni, mintha nem az első Orbán-kormány indította volna el az adósságspirált (amit természetesen szemérmetlenül letagadnak) a köztisztviselők 50 %-os béremelésével, és a lakáshitelek kamattámogatásával. A szocialisták erre igértek rá (sajnos).
Almost Zed 2011.06.23 17:27:48
@Vértes László: Megnéztem a grafikont, és én látom rajta amit te nem akarsz látni: 2001-től felfelé ível az eladósodottság mértéke, ami addig 97-től folyamatosan csökkent. Persze, tudom én, ha a Vezér tagadja, akkor neked is tagadni kell.
"Szolgáknak király kell, birkáknak pásztor."
Kezdjük néhány nyilvánvaló igazsággal:1.     A munkavezetők, irányítók tekintélye nem azonos a hatalmaskodással: az előbbi teljesítményen és tudáson alapul, az utóbbi csak pozíción. (…Nem véletlen, hogy ez a kormány keveri és keverni igyekszik e két…..
Almost Zed 2011.06.22 23:42:30
@Vértes László: Aki nem tanult? Szerinted csak képzetlen, 8 általánost (sem) végzett emberek vannak munka nélkül? A zsákfaluban élő, szakmával, diplomával rendelkező tisztességes magyar ember, aki nem talál munkát a lakókörnyezete 50-100 kilométeres körzetében (ismerek ilyet nem egyet!) sem, és most majd mehet "legitim fizikai munkára" - természetesen minimálbér alatti összegért - dolgozni: az vajon mire fog rájönni? Arra, hogy a gyerekét nem lesz miből taníttatnia!
Tulajdonképpen ez a cél?
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
Being Stoned Agyam-ment 2010.02.11 08:42:32
Anya öl, anya öl, anya ölében a létem éltem. Sejtrakódás a méhfalon ondó, rakodó, osztó, neked X, nekem nyolc, ahogy ülök a polcomon, on, on, on the rooftop sits Sánta Klaus. Kalács a térdemben, kérsz egy szeletet? Síp csontba fújom éneked, ha van kedvenc dalod. Ujj percek…..
a Kreatív Blogger díjat MC-től (már asszem tegnap, csak lusta voltam postolni róla).Persze én sem tartom magam különösebben "kreatív bloggernek" (ahogy ezt számos eddigi díjazott leírta már magáról:)), mindenesetre köszönöm szépen a díjat és most a díj szabályainak…..
James Clavell - SógunSzámomra a Magyar Televízió utolsó nagy húzása az volt, hogy lenyomták a Sógun sorozatot valamikor nyolcvanakárhányban. (Jó, a Parabolát is nagyon élveztem, mert tíz évesen máshol nem láttam csöcsöt, de ez most mindegy.) Egyrészt azért, mert olyan jó sorom…..