Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajós Márió

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illetlenséget követtem el. Vettem az alábbi 399 kockát és egy befőttes gumit: Ezekből összeraktam négy szerkezeti elemet: Ezek pedig így épülnek egymásra: Ki van nyitva Be van csukva Mindjárt be lesz töltve Israeli Military Industries Desert Eagle .50 A befőttes gumi a…..
hajós Márió 2012.04.05 17:17:42
Ismét elhagyom a bázist!:) Irány Ausztria vagyis, Graz. Kezdődik az Eros Amore Kiállítás sorozat.Két óra múlva indulok, a böröndömet tegnap éjjel pakoltam össze. Nem tudtam aludni, járt az agyam és nem sikerült kikapcsolni...Hétfőn leszek ismét és mesélek!Addig is egy kis…..
Emlékztek még, hogy a napokban a menedzserem olyan képeket kért tőlem, ahol fel vagyok öltözködve??? ( A bolond! )Ő az! Itt a kép...lehet szidni! Szabó Roland!:) Már tizenkét éve viseljük egymás hülyeségeit. Egy hajón voltunk, ahol Gina Gallardóval léptünk…..
 Nem, nem egy férfira gondoltam...valaki másra! Rájöttem olyan ez, mint egy szakítás.         "Jobb messze tőlednem hinni bennedátlépve mindenérted ejtett könnyet.Nincs bennem vád,s nem szórok rádszáz éjjen átezernyi átkot.De…..