Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drogosgeci (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
Turkáltam a neten, hogy készül a spagetti carbonara? Azt láttam, mint mindig: ugyanaz a recept sok oldalról visszaköszön, helyenként módosításokkal, máskor meg szóról szóra. Megy a lopkovice itt is. Nomeg a butaság. Már a wikipédia is átvett egy olyan "autentikus" receptet, ami szerint a carbonara…..
drogosgeci (törölt) 2010.02.27 21:27:05
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
drogosgeci (törölt) 2010.02.24 13:10:48
@Mon3: kösz hogy vállalod a korai halált azzal hogy biciklin szívod az autók mögül a köszt hogy én pár perccel tovább élhessek ^^
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
drogosgeci (törölt) 2010.02.20 01:16:13
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
drogosgeci (törölt) 2010.02.16 22:58:17
meh
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Hét dala: Savage Garden - Truly, madly, deeply Album: Truly, madly, deeply (1997) Miért pont ez? Szerelmes dalokról már értekeztünk itt a blogon, egész pontosan egy éve, viszont az amerikai ünnep újra kopogtat, sőt mi több, kamionként zuhan át nappalinkban. Egyfelelől utálatos, hogy…..
Következő sorozatunkban a Lehet Más a Politika országos listáján lévő személyeket mutatják be maguk. A legfiatalabb 23 éves a legidősebb 51 éves, a lista egyharmada nő, a többség vidéki. Van köztük volt parlamenti képviselő, közgazdász, és tanár. De kik ők?  …..
drogosgeci (törölt) 2010.02.11 18:53:29
Kallerblog! Hiszti 2010.02.07 13:05:00
Az ember nagy általánosságban nem csípi, ha hülyének nézik. Nos, igen, mint tudjátok én sem.Ezért amikor a múlt héten észrevettük egy, a peronon álló kislánnyal Szilasligeten egymást, majd átszaladt a pótkocsiba, úgy gondoltam, hogy ez a meccs még nincs lefújva. Át is…..
drogosgeci (törölt) 2010.02.08 23:11:54
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..