Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurcsány fetisiszta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén kijelentette, hogy egyenes ági öröklésnél, „az államnak nincs keresnivalója, nemcsak a vállalkozás, hanem senki esetében”. Ezt Demján Sándor és más megjelent milliárdosok nyilván örömmel hallgatták, de mennyire jó mindez a…..
gyurcsány fetisiszta 2010.03.09 21:03:39
@Simplicio:

Igggeeen: és újra az orbán bányák. Már úgy hiányzott.
az mikor jön, hogy megakarja koronáztatni magát a duna jegén?
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Egy ma megjelent Kisalföld-interjúban az MSZP miniszterelnök-jelöltje újságírói kérdésre reagált a Mit ígérnek? civil kezdeményezés értékelésére. Mint ismert, a három programmal előálló párt (Jobbik, MDF, MSZP) közül a szocialisták kapták a legrosszabb értékelést.…..
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
Masszázsról szóló telefonbeszélgetések leggyakrabban elhangzó része ez a kérdés. Gyógymasszázs esetén az a befejezés, hogy a masszőr azt mondja a kedves vendégének: egészségére. Másfajta masszázsok esetén itt egész arzenál vonul fel, árlistával kiegészítve. Merthogy az…..
gyurcsány fetisiszta 2010.03.08 20:44:14
@masszázsblog:

Nem vagy te egy kicsit mazo???

Én max félévente keveredek ide de mindig ugyanaz a sztori.

Nyomsz egy provokatív felütést masszázs/szex oldalon, majd amikor törvényszerűen megérkezik a felháborodás akkor kiakadsz.

Szerintem te vagy a taligamajom
is.

Vagy homályosíts már fel légyszi, hogy mi a célod a bloggal, mert beccsszó hogy én még mást mint "a szexmasszázs nem prostitució" nem láttam itt?
Tóth Ákos, a Népszabadság Seszták Ágnese a január végén megjelent „Igazság, szolgáltatás” rettentően blikkfangos címmel ellátott cikkében a Zuschlag üggyel kapcsolatban nem is titkolt gúnnyal azt írta le, hogy „Nyilván nagyon sok még az elvarratlan szál,…..
gyurcsány fetisiszta 2010.02.10 22:16:33
@OkoskaTo:rp:
azt azért veszed ugye, hogy a Bkv ügyben szoci prominens (alias Kocsis) feljelentésére indulnak az ügyek.

De azért talán ezt is sikerül fidesz nyakába varrni...
gyurcsány fetisiszta 2010.02.10 22:22:22
@OkoskaTo:rp:
akkor ki kezdte.Antal???
Egy valami miatt olvasom rendszeresen Feri blogját, mert időről-időre témát szolgáltat... "Lehet, hogy gyáva miniszterelnökünk lesz?" -teszi fel a kérdést Gyurcsány, legújabb naplóbejegyzésében... Bizony, ezt pont Gyurcsány kérdezi -utalva az esetleges Orbán-Mesterházy…..