Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odett_t

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Music Maroon 5 - Misery 2010.07.06 11:55:16
Három év után új albummal jelentkezik a Maroon 5. Az első kislemezként megjelenő Misery című dalhoz, egy meglepő, ámde humoros zenei videó is készült. A 2002-től hivatalosan is Maroon 5 néven működő banda úgy döntött, új lemezt készít az idei évben. A Hands All Over című…..
Mozinauta Legendás baglyok?! 2010.03.06 15:47:00
Zack Snyder egy remake (Holtak Hajnala) és két képregényfilm (300,Watchmen) után egy baglyos regényt adaptál Legend of the Guardians címmel. Ha nem ő rendezné, és nem ezt a 30 seconds to Mars számot(Kings & Queens) vágnák az előzetes alá, talán fel se figyelnék rá. Bár ne…..
Ez a Shrek lesz az utolsó, ezt hangoztatták a készítők, de én nem hiszek nekik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen jó profitáló franchise-t a szögre akasztanak. Vagy esetleg máris kigondoltak valamit a producerek? Azt tudjuk, hogy jön a Csizmás Kandúr spin-off, de…..
Egy hétig folyt a harc a stúdiók között az Abduction forgatókönyvéért, amely mellett Taylor Lautner már elkötelezte magát és a projektet a Bourne filmekhez hasonlították. A licitből a Lionsgate jött ki győztesen, már csak rendezőt kell találniuk.A történet egy fiatalemberről…..
Filmdroid 4 hónap 3 hét 2 nap 2008.01.24 19:38:00
1987, Románia, kollégium, Otilia és Gabitza, szobatársak, még csak 22 évesek és még nem akarják tönkretenni az életüket. Komoly dolgokkal játszottak és meg is lett az eredménye. Gabitza terhes.   Gabitza pakol, indul valahová, Otilia mindent beszerez neki, a kollégiumon…..