Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dudeeg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napelem gyártók folyamatosan fejlesztenek, éppen ezért résen kell lenni, hogy a legújabb technológiát válasszuk, különben termelésben nagyot bukhatunk. Egy norvég gyártó olyan napelemmel állt elő, amellyel többlettermelést érhetünk el, ráadásul ár-érték arányban is kiváló. A jó hír, hogy ez a…..
dudeeg 2017.05.12 21:18:07
@eßemfaßom meg áll: ezt kifejetenéd kérlek? A környezetvédelmi termékdíjra gondolsz?
A bűn városa Akármennyire is megfogott annak idején a Sin City, nehezen vettem rá magam, hogy összefoglalót írjak róla. Ennek részben az az oka, hogy lenyűgöző és zavarba ejtő egyszerre: tökéletesen drámai, igényes és a végletekig kidolgozott, ugyanakkor félelmetes és megrázóan erőszakos. Most,…..
dudeeg 2014.07.19 12:24:42
Egészen hihetetlen, hogy hét évig ott volt a játékosok szeme előtt, de senki nem vett észre egy easter egget, amit az egyik fejlesztő, Adrian Perez rejtett el a játékban. Jó, mondjuk nem pont a szemünk előtt történt az egész. Illetve mégis. Elmagyarázom. Az egész úgy…..
dudeeg 2014.07.10 19:45:56
@Thom Yerk: azt olvastad, hogy ez alapból nem látszik? ;)
Ma van Rodolfo születésének 103. évfordulója. Ebből az alkalomból külföldi karrierjét szeretném körüljárni. Hazai sikerei megkérdőjelezhetetlenek és ezeket pontosan ismeri ma is mindenki, de ezen túl az itthoni köztudatban Rodolfo világhírű bűvészként van elkönyvelve. Bűvészkörökben - elsősorban…..
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
dudeeg 2010.08.14 19:42:05
@Kepkocka: Lars Urlich?
Viccelsz? Voltál az elmúlt időszakban Metallica koncerten??
Nem bírta eljátszani a saját témáit! A One annyira szőrnyű volt a pörgős résznél, hogy az emberek összenéztek, egyszerűen fájdalmas volt. Én a prágai Sonisphere-en tapasztaltam ezt, de ugyanezt hallotam a pesti koncertől is (erről még az indexen is volt cikk).

Azért, mert valaki egy világhírű zenekar dobosa, nem kell rögtön viszontlátni egy "legjobb dobos" listán.
De igaz, előfordulnak ilyesmik...a legjobb baszgitáros listákon rendszeresen feltűník Krist Novoselic, csak azért mert a Nirvanaban nyomult...hahha
Kinetográf The Road 2010.02.08 15:47:00
Apa és fia tart délre egy apokalipszis utáni világban. Az ég szürke, a föld hideg - az állatok eltűntek, a növények haldokolnak. Az emberek nagy része halott. Az életben maradtak állati létbe süllyedtek, kannibálokká váltak. Apa és fia talán az utolsók, akikben még maradt…..