Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Talicska*

111 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves érdeklődőink, kedves látogatóink!Senkit ne riasszon el a borongósra fordult időjárás! Keddi programjainkat is megtartjuk az eredeti terveknek megfelelően, a Sétatértől nem messze. Esőhelyszínünk a Janus Pannonius utca 4. szám alatt lévő Caritas!!Az udvarról nyíló…..
Tudjátok ki az idei Pécsi Babahordozó Napok Sztárvendége? Ki az a méltán népszerű költő-író, kinek tegnap volt a születésnapja? (Innen is sok-sok boldogságot, inspirációt és ihletet kívánunk neki! :)) Aki már 12 éves kora óta sikerrel publikál? Aki egyedülálló módon…..
 Sziasztok!  6 nap, és kezdődik a Pécsi Örökség fesztivál keretein belül III: Pécsi Babahordozó Napok! Itt van a letölthető szórólapunk, hirdessétek jóhírünket addig is :)     LETÖLTHETŐ PLAKÁTUNKLetölthető szórólapunk     Várunk szeretettel…..
 ..
 Kedves Érdeklődők! 2011. szeptember 18-20 között megrendezésre kerül a III. Pécsi Babahordozó Napok programsorozat. Akinek tetszett tavaly és tavalyelőtt, ajánlja kedves ismerőseinek!Lesz idén is:-babahordozási előadás,-babazene,  Ringató-hordozós felvonulás,…..
  Pécsi Születés Hete 2011.   Mi is az a Születés Hete, Születés Ünnep? Egy hét, amikor a szülés-születés misztériuma és az azt körülölelő időszak kerül a középpontba. Egy hét, ahol szakmai, tájékoztató és kulturális programokkal ünnepeljük az élet…..
 Kedves Hurcibaba Klub Tagok és Érdeklődők! Eseménydús napok következnek, már zajlik az  I. Pécsi Életmód Napok melynek keretében sok-sok minket is érintő program kap helyet, és ahol meghallgathatja minden érdeklődő a Hurcibaba Klub vezetőjének előadását a…..
Hurcibaba Klub Klubügyek 2011.03.20 00:49:00
 Áprilisi klubra (április 7. csütörtök) várunk segítő jelentkezőket:- aki fotózna (márciusi képek itt)- aki mondókázna szívesen - aki segít a végén elpakolni, rendet tenni - ez igen fontos lenne. (szemétszedés, talált tárgyak, visszapakolás)- aki, ha még nem is…..
Hurcibaba Klub Pécsi Kifőzde 2011.02.23 17:22:25
 Sziasztok kedves Anyukák! Új helyen indítottunk egy új oldalt ahol szeretnénk összegyűjteni, hogy ki miket szokott sütni-főzni. Kérjük írjátok meg kedvenc és jól bevált receptjeiteket, hogy hadd tanujon belőle mindenki!Nézzetek be ide is…..
 FIGYELEM, változás! A következő klub technikai okok miatt március 10-én lesz megtartva.Amúgy minden más a szokott módon. Köszönjük megértéseteket.  Hurcibaba Klub..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Talicska* 2011.01.26 22:02:53
Jó is lenne párhuzamba állítani a BBC-t meg az MTV-t, de attól hol vagyunk...?
Ámde nem tudom, mennyien ismerik, a BBC gyerekcsatornáját, a CBeeBies-t
www.cbeebies.com/
ahol aranyos mesék mennek. Pár ebből megy is a magyar gyerektévéken is, de messze nem a legjobbak.

Ha már mese tv-t szeretnének, onnan lehetne/kéne ötleteket lesni.
Vagy átvenni kompletten a cbeebies adását, csak úgy szinkron nélkül. Vagy felesbe betenni magyar mesékkel.

Jelzem, a BBC Entertainment csatorna adásán belül minden nap reggel 9-ig reklámmentes cbeebies mesék mentek egészen január közepéig, mikor is kikerült az összes analóg kábeles szolgáltatásból eme csatorna kis hazánkban, úgyhogy sajna mi már nem tudjuk fogni és nézni.
Nekem is :) meg a gyerekeknek is hiányzik. Sokkal szívesebben néztük.

amúgy egy pont a Csemetelevíziónak. LOL.
 Sziasztok!Közeledik a februári klub, és ha február, hát farsang!Ezennel FÁNKSÜTŐ VERSENYT hirdet a Hurcibaba Klub minden kedves anyukának!Aki gyakorlott háziasszony, annak könnyebb a dolga, de itt az ideje, hogy a kezdő háziasszonyok is megismerkedjenek eme hagyományos farsangi…..
 Sziasztok!Először is szeretettel köszöntünk minden kedves Anyukát, Apukát, Kismamát és Kispapát és kívánunk boldog új esztendőt!Egy éve működik a Hurcibaba blog, és idén májusban már 3 éves lesz a klub. Ez idő alatt sokat fejlődtünk, változtunk, megszülettek,…..
Sűrű erdő,kopasz mező,pillogója,tátogója,ez itt meg a csiklandója! Gyí, te lovam, Besztercére,a jó borra, pecsenyére!Gyí, gyí, gyí!Gyí lovacskám, gyí vágtába,hazaérünk vacsorára!Gyí, gyí, gyí!  Gazdag Erzsi: Itt a farsangItt a farsang, áll a bál,keringőzik…..
Hurcibaba Klub 2010. novemberi klub 2010.11.04 21:22:00
 Sziasztok!Az ÉG kegyes volt hozzánk és csodaszép idő lett a mai klubra!A mai fotókat itt találjátok.Köszönjük a MONDÓKÁZÁST Eszternek, várjuk a jövő havi önként jelentkező mondókázni vágyó anyukát/kismamát!! Írj a hurcibaba@gmail.com -ra. Mutogatós…..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
Talicska* 2010.10.11 16:03:59
Hurcibaba Klub Változás 2010.10.07 23:37:00
 Figyelem!!A hordozók foglalásának szabályai e hónaptól megváltoznak! Az elmúlt hónapokban a foglalások körüli bonyodalmak és az időben vissza nem hozott, illetve el nem vitt hordozók miatt mostantól újra: CSAK 1 HÓNAPRA ELŐRE LEHET KÖLCSÖNÖZNI, VAGY AZ ADOTT…..
Hurcibaba Klub Októberi mondókák 2010.10.07 09:41:00
Kár, kár, kár, Elköszönt a nyár. Hideg őszi verőfényben száll az ökörnyál.   Gomba, gomba gomba, (öklünket összeütjük) Nincsen semmi gondja! (kéz forgatása) Ha az eső esik rája, (ujjunkkal mintha vízcseppek esnének) Nagyra nő a karimája (fejünk fölött körözünk)…..
 Sziasztok! Következő klubunk október 7-én délelőt 10-12 óráig a szokott helyen!Szeretettel várunk minden kismamát, kisbabát, nagy babát és anyukát, meg persze az érdeklődő apukákat, nagyszülőket is! :)Program: Megérkezés 10.15-ig. Ekkorra legyen bent minden…..
 Kedves klubtagjaink, érdeklődők, segítők és családtagjaink!  Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy ekkora érdeklődés övezte a II. Pécsi Babahordozó Napokat! Reméljük mindannyian találtatok érdekes előadásokat, foglalkozásokat, programokat és sikerült…..
 Kedves klubtagjaink, érdeklődők, segítők és családtagjaink!  Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy ekkora érdeklődés övezte a Nemzetközi Babahordozó Hét keretében megtartott II. Pécsi Babahordozó Napokat! Reméljük mindannyian találtatok érdekes…..
 Kedves klubtagjaink, érdeklődők, segítők és családtagjaink!  Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy ekkora érdeklődés övezte a II. Pécsi Babahordozó Napokat! Reméljük mindannyian találtatok érdekes előadásokat, foglalkozásokat, programokat és sikerült…..
 Kedves klubtagjaink, érdeklődők, segítők és családtagjaink! Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy ekkora érdeklődés övezte a II. Pécsi Babahordozó Napokat! Reméljük mindannyian találtatok érdekes előadásokat, foglalkozásokat, programokat és sikerült…..
 Tegnap sikeresen lezajlott az első nap!   A rettenetes idő ellenére, köszönjük, hogy szép számmal eljöttetek, reméljük jól érezte magát minden kedves vendégünk. Kis élménybeszámolónk: - Délelőtt Dr. Büki Andrea beszélt új könyvéről, aztán később…..