Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomaj2010

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közlekedési központ egy újabb, több évtizede megszokott és hagyományos színezést dobott a kukába. Természetesen, ahogy az a BKK-nál lenni szokott, a városlakók megkérdezése nélkül. Ilyen egy magát ügyfélközpontúnak nevező cég? A hagyományokat jól felrúgjuk, ugye?  A…..
Meglepő, de többnyire elismerően fogalmaztak a Pécsi Vízmű Zrt-ről abban a jelentésben, amely alapján a pécsi fideszes városvezetés 2009-ben einstandolta a francia résztulajdonú közműszolgáltatót. A magyar állam azóta 3 milliárd forintos kompenzációt kényszerült fizetni…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
Kormányunk nagyfokú szociális érzékéről ismét tanúbizonyságot tett. A hóval elzárt falvak, a mindenhonnan elzavart, fagyhalállal szembenéző hajléktalanok, valamint a kilakoltatottak nehéz helyzetének orvoslása érdekében igazi nehézfegyverrel álltak elő felelős filisztereink:…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..