Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfabet

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk Nők új gasztronómiai kiadványa maga a súlyos középszer: negyed kiló igénytelenség egy teáskanálnyi ízléstelenséggel összekeverve, és már lehet is tálalni. Mármint a standokon, még szerencse, hogy a borítója alapján úgyse fogja senki megvenni, legalábbis nehezen…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
Az RTL Klub a mai esti Fókuszban (20:05) jelenti be hivatalosan az X-Faktor zsűrijének első tagját, és nem lehet kétségünk afelől, hogy ezt követően szépen lassan csordogálni fognak a tuti infók az ősszel induló tehetségkutató műsorról. A nem tuti infókat addig is a…..
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..
Április 6-án, kedden 21:20-kor indul a Viasat3 új, saját gyártású párkereső showja, aminek minden egyes részében 3 férfi és 3 nő próbálkozik majd meg egymással. Hogy a reality milyen lesz, majd kiderül, de az már most biztos, hogy műsorvezetőnek a Viasat3 egy olyan pasit…..
alfabet 2010.03.28 20:31:11
@Orizatriznyák: azt írd már oda riznyák, hogy SZERINTED rossz. SZERINTED ez a lényeg, nem az, hogy milyen. Miből gondolod, hogy az a kaja ami neked nem ízlik az rossz??? Maximum és nagyon maximum neked enm ízlik. Ez így pontos és korrekt.
comment:com Kafa ez a fesztivál 2010.03.17 10:30:00
Ha egy „új” műsor második adásában az egyik műsorvezető azt mondja a másiknak, hogy „tulajdonképpen én tanulni jöttem ebbe a műsorba, hogy hogyan is kell ezt, és ha valaki otthon azt mondja, hogy rám is fér, igaza van” - na az fesztivál, csak nem úgy ahogy a…..