Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukest

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 HyperX továbbcsiszolta az áprilisi ROM-ját   Megjelent HyperX új ROM-frissítése, amellyel HyperX továbbcsiszolja az eddigi ROM-jait. Ténylegesen is "csak" frissítésnek nevezhető, mivel nem tartalmaz hatalmas újításokat, inkább csak az áprilisi kiadását…..
 Bukest új munkája   Bukest új ROM-ja már körülbelül egy hete megjelent, de nem volt időm megírni a cikket. Akik ezt nagyon várták már, azoktól elnézést kérek. Bukest előző ROM-ja, a KNBS2 igen nagy sikerre tett szert, az én gépemen még mindig megtalálható, mint egy…..
 Sok ikont tartalmazó mappák betöltésének felgyorsítása Ismételten egy trükk HyperX-től az i8910 HD tulajok számára. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy a telefon talán legrosszabb pontja az, amikor sok-sok alkalmazás gyűlik be egy mappába, és a mappa megnyitása…..
 A kitűnő ROM ezúttal magyar nyelven is   Végre valahára elkészült egy külföldi ROM-főző munkája is magyarul. Sőt, Liamstears eddig csak és kizárólag angol nyelvű ROM-okat készített, a legelső lokalizációt kaptuk meg mi, magyarok. Ebben jelentős szerepet játszott…..
 Ízelítőt láthatunk Joker2009 legújabb munkájából   Joker2009 újabb animációval érkezik, ezúttal sem kell csalódnunk...Sőt személy szerint nekem az állam is leesett, miközben megnéztem a videót. Úgy gondolom, hogy innen a HTC Sense UI időjárásanimáció már csak…..