Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túlképzett

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
Túlképzett 2010.02.09 16:14:07
@WildBear:
Nagyvonalakban majdnem ennyi, amit leírtál. Én nem dolgoztam ott, egy volt kollégám, aki igen szólt, hogy van egy ilyen lehetőség. Pénz híján belevágtunk és sajnos ez lett a veszte mindhármunknak. Enyhítő körülmény sajnos nincs. A megélhetési bűnözést az első perctől el kell felejteni, mert nem tartozunk egyik etnikumi kisebbséghez sem.
Egyébként kösz a segítséget!
Amúgy tudtátok, hogy ebben az országban kettőmilló felett már különösen nagy érték minden?
Túlképzett 2010.02.09 18:34:42
@Füredi 2.0:
Ha annyira tisztában lennék a dolgokkal, nem kérném a segítségeteket. Ezeket nem én találtam ki, a nyomozók, illetve az ügyvédem mondták. Amikor a pálcikával nyúlkált a számban DNS-mintát kutatva, megkérdeztem- erre mi szukség. Azt mondta, különösen nagy értéknél ez az eljárás. Hittem neki, most pedig leírtam.
A megélhetési bűnözést az ügyvédem mondta, hogy felejtsem el, mert csak a kisebbségnél jön be. Nem vagyok különb egyiknél sem. Talán annyiban, hogy a megbánás nálam valóban őszinte és ha kijövök, nem leszek büszke sem én, sem pedig a fiam. Az meg majd bent kiderül, mivel vagyok különb. Már az fájni fog, ha 24 órán át össze leszek zárva olyanokkal, akik a nevüket nem tudják leírni, nemhogy beszélgess velük. Nem sajnálom magam, megérdemlem, de ezen az oldalon bíztatást és tanácsot, nem pedig leoltást vár az ember.
Egyébként köszi!