Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nekünk Mohács kell

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.17 10:23:08
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
Amíg tegnap Strasbourgban ismét Európa csulatartályává váltunk az új alkotmányunk miatt, addig itthon is bonyolódott az alkotmányos helyzet: kormányunk megsúgta kik lesznek a felduzzasztott létszámú Alkotmánybíróság új tagja, kik fognak őrködni Orbán irománya fölött…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.09 11:19:30
- Ördög és Pokol.
- Szia, Béla! Stumpf vagyok. Ez valami kisgazda humor?
- Miért? Szerintem jó. Mi a helyzet?
- A lényegre térek. Szeretnénk alkotmánybírónak jelölni.
- Alkotmánybírónak? Az jó! Végre börtönbe juttathatnám azokat, akik a médiában nevetségesé teszik Európa leghaladóbb alkotmányát és azokat akik a nemzet ellenségeivé válnak!
- Hát, tudod, az alkotmánybíráskodás nem egészen erről szól...
- Tudom, de majd megváltoztatjuk az Alkotmányt! Az emberek kétharmadának felhatalmazása alapján kell valaki, aki fellép magyar emberek ellenségei ellen! Kiküldünk egy kérdőívet, mondjuk ezzel a szöveggel: „Ugye egyetért-e Ön azzal, hogy azok, akik a magyar emberek érdekeivel szemben tesznek azonnal Alkotmánybíróság elé legyenek állítva?”
- Félek, ezt azért nem tudnánk beadni...
- Majd Péter megmagyarázza.
- Péter? Magunk között legyen mondva, még azt sem tudta elhitetni, hogy a szociális kérdőíven a vonalkódok nem adatgyűjtésre vannak.
- Mert arra vannak, nem?
- Arra hát, ezért kellett volna elhitetni. Szóval tetszik az ötlet? Megbecsült alkotmánybíró lennél.
- Mit kell tenni?
- Normakontroll, alkotmányosság védelme, az emberi jogok megvédése a hatalommal szemben. De mivel Pali csak olyan törvényt ír alá, amivel semmi gond, sőt mi mindig az emberek érdekében hozzuk meg az összes törvényt, ez azt jelenti, hogy nem kell csinálni semmit.
- Nem hangzik túl izgalmasnak. Mennyi a lé?
- Jól fogsz járni.
- Vállalom.
Úgy tűnik beindult a Fidesz Nagy Nyári Népszerűség Vadászat akciója. Első lépésben Szijjártó Péter fizetését felezték meg, másodikban pedig bevetik a párt bulvárnagykövetét, Rogán Antalt. Bár, ha belegondolok lehet csak a kormány újragondolt családpolitikájának leszünk…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.07 14:29:22
- Miniszterelnöki Titkárság, tessék.
- Good afternoon, bocs, jó napot, Andrew Vajna vagyok, Orbán Miniszterelnök Urat keresem.
- Sajnálom Mr. Vajna Úr nem tudom adni. Még nem érkezett vissza, csúszik a programja, tudja megint egy fránya áramszünet, pedig a villanyszerelők nyugdíjához még hozzá sem nyúlt... Hagy valami üzenetet?
- Igen. Először is Gérard Depardieu megkért, hogy köszönjem meg a 150 milliót és üzeni, hogy természetesen van rá lehetőség, hogy a filmben Napóleon Le Felchut-on szülessen és szeresse focit. És persze az sem okoz gondot, hogy Győrnél a magyar nemesi csapat nyerjen 4-1-re.
- Jegyeztem. Még valami?
- Yes, megvannak a filmtervek, amit kért Miniszterelnök Úr. Lázár Jánost mindenképpen valami autós filmben képzelem, mondjuk "Csongrád megye lordja" vagy valami ilyesmi. János fel-alá száguldozna egy
Audival a megyében, miközben a balfék rendőrök próbálják bemérni, de ő minden kísérletet blokkol.
- Leírtam.
- Szíjjártó úrral egy Stephen King remake-t forgatnék, mert úgy tudom szereti a horrort. Ő lenne a megtestesült gonosz, aki négy évente előmászik a Mecseki Szénbányából, bohóc alakban, és széttépi a rendvédelmis tüntetőket. Ja és Gyurcsány Ferencet.
- Valami más?
- Igen tegnap felhívtam Arnoldot és Sly-t. Rajongtak az ötletért, hogy Semjén Zsolttal együtt mentsék meg a világot az IMF-től, akinek a vezérét Szekeres Imre játssza majd, a gonosz jobbkeze pedig egy bizonyos Szanyi kapitány lesz. Kőkemény akció! Erőszak és csöcsök minden mennyiségben!
- Készen vagyunk?
- Igen, ennyi. O shit, valamit elfelejtetem. Scmitt Pálnak is kiagyaltam egy frankó movie-t.
- Jól hangzik. Valami akció? Vagy egy kőkemény erotikus thriller?
- Nem, mégis csak ő a köztársasági elnök! Neki egy komoly történelmi filmet gondoltam.
- Nagyon kíváncsi vagyok! Legalább a címét árulja el, kérem!
- A sonetto múzsája - Kazinczy Ferenc élete.
Nekünk Mohács kell 2011.06.07 18:09:13
@Celtic: A felvetés jogos! Jav.: a Gonosz Kétbalkeze.
Varánusz McLázár, a műparaszt 2011.06.06 10:54:08
 Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból. Most várhatjuk röhögve, hogy az arcon tompítás után megmagyarázza: ő így szokott leszállni a bicikliről, és nem rendszerkompatibilis aki nem utánozza.  Ugorjuk át azt a részt, hogy a Mekdögleszben régen…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.06 13:23:14
- Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki!
- Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára.
- Ez így van, de az étterem kijárata az a másik ajtó ott jobbra.
- De az egy edzőterembe nyílik!
- A legújabb alkotmánymódosítás alapján aki gyorsétteremben eszik, annak a kezemben lévő táblázat alapján kiszámolt gyakorlatokat el kell végeznie az étteremhez kapcsolt sportkomplexumban.
- Alkotmánymódosítás? Mindketten az ELTE jogi karán tanítunk, amikor 16.30-kor eljöttünk ilyen még nem volt az Alkotmányban.
- 16.30? Az lehet. Lázár János és Rogán Antal 16.35-kor nyújtotta be a törvényjavaslatot az alkotmánymódosításról, a "Hülye hamburgerzabálók saját magukkal szembeni védelméről az emberek érdekében" címmel. Ezt a Parlament, széleskörű szakmai egyeztetés, általános és részletes vita után, 16.45-kor el is fogadta, köztársasági elnök úr, persze alapos megfontolás után, 16.55-kor aláírta, 17 órakor hatályba is lépett. Mos pedig 17 óra 3 perc van ugye...
- Akkor most át kell mennünk az edzőterembe?
- Így van. Ön mit fogyasztott, uram?
- Big Mac, nagy krumpli, nagy kóla.
- Ajjaj... Az 10 km futópad, 100 fekvőtámasz és 100 felülés. A hölgy mit fogyasztott?
- Csirkeszendvics, Fanta.
- Milyen Fanta?
- Narancsos.
- Jó, azért kedvezmény jár. Akkor 30 perc sámán aerobik lesz.
- Mi lesz, ha megtagadjuk?
- Nem mondtam? Ezzel kiiratkoznak a Nemzeti Egészségi Együttmozgás Rendszeréből, ami 17 óra óta bűncselekmény, ezért rendőrt kell hívjak.
- De a férjemnek tegnap meghúzódott a háta, nekem meg kitörte a cipő a lábam. Nem oldhatnánk meg másképp?
- Na, adjanak öt kilót és tűnés!
Varánusz Orbán Viktor azt üzente 2011.06.05 06:04:00
 Ez a mi Viktorunk két dologban erős. Kár, hogy ez a kettő nem a gazdaság kezelése és a jogállam erősítése, de egyszeri (kétszeri) miniszterelnök azzal főz, amire képességeiből telik: szimbolikával és jelképes üzenetekkel. A főzelék az alapanyagoktól olyan lesz, amilyen,…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.05 11:08:47
- Sándor, Péter, gyertek be!
- Jó reggelt, Miniszterelnök Úr!
- Üljetek le, nem mégse, maradjatok nyugodtan állva.
- Mit tehetünk az országért?
- Péter, hagyjuk ezt, nem a humorod miatt lettél legfőbb ügyész.
- Tegnap este sokat gondolkodtam mit kezdjünk ezekkel a szakszervezetisekkel és - mivel magam is képzett jogász volnék - rájöttem, hogy ezek már eddig is számtalan bűncselekményt követtek el a magyar emberek ellen! Itt van mindjárt, hogy nem akarnak szerves részei lenni a nemzeti együttműködés rendszerének. Péter, mit szólsz?
- Elnézést Miniszterelnök úr, de ez nem bűncselekmény...
- Még...! Sándor?
- Engem nem azért kért fel belügyminiszternek, mert jogtudós lennék, de azt hiszem Péternek igaza van.
- Jó, akkor a szakszervezetek gátolják, hogy megvalósítsuk azt amire a magyar választópolgárok elsöprő többségétől felhatalmazást kaptunk! Ez bűncselekmény! Ugye?????
- Elnézést, de azt kell mondjam, hogy ilyen tényállás a jelenlegi...
- Nem ezt a választ vártam, Péter!
- Az csak bűncselekmény, ha Parlament előtt a Kossuth téren azt skandálják, hogy "Viktor, takarodj!" Mi bűncselekmény, ha ez nem az?
- Nem szeretném megsérteni, de az ügyészségnek legalább valamennyire...
- Péter, emlékeztetlek, hogy az ügyészség most nincs a kormány, azaz alám rendelve, de ez nem feltétlenül marad mindig így. És arra sincs garancia, hogy nyugdíjadig te töltöd be ezt az állást!
- Kéne valami pénzzel kapcsolatos...
- Megvan, jellemző, hogy ezt is nekem kell kitalálni. Kezdjük valamelyik vezetővel. Biztos használta saját célra a hivatali mobilt, ki nem, vagy hivatali kocsival ment a Tezkóba.
- Ööö, az mintha Tesco lenne...
- Tudja a fene, oda mindig a Gabikát küldjük bevásárolni. De ki legyen az első, Sándor valami ötlet?
- Hát, legyen a Szima Judit, úgy hallottam a Tettrekész délután tüntetni akar az Ön házánál.
- A házamnál? Hogy Anikó ne tudjon lepihenni ebéd után? Mégis mit képzelnek ezek? Azonnal intézkedjetek!
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
A sor két perce nem mozdult semmit. Ott ácsorogtak a kora délelőtti napsütésben forrósodó aszfaltcsík közepén, és tehetetlenebbek voltak, mint Alkeszosz a jutalom kúrósó mindhárom hetében. A tétlen ácsorgás fojtogatta, leküldte a villanyablakot hátha levegőhöz jut egy…..
Nekünk Mohács kell 2011.06.02 08:18:59
Kedves Facebook Közösség! Magyarok!

Tegnap ismeretlenek feltörték a Facebook fiókomat és azon elhelyeztek egy nyílt levélnek álcázott aljas mocskolódást, amely szerint én nem értek egyet azzal a nagyszerű és páratlan ötlettel, hogy gigaberuházás keretében a magyar emberek érdekében - mintegy 500 méter új buszsávval - megszüntessük a Belváros zsúfoltságát.

A nekem tulajdonított önálló és a párt véleményétől eltérő gondolatok még véletlenül sem fogantak meg a fejemben. Mindenki tudja, hogy a Belváros zsúfoltságának az elmúlt nyolc év népnyúzó szocialista kormányzása az oka. De ennek az emberek kétharmadának felhatalmazása alapján most örökre véget vetünk! Szabadságharcot hirdetünk a dugók ellen! Büszkén jelenthetem, hogy jelenleg azon dolgozunk, hogy a szlovák rendszámmal közlekedő adócsalóknak milyen módon lehetne mindkét sávból buszsávot csinálni. Sőt egyre több útra festünk buszsávot, így a dugó egyre messzebb kerül Budapesttől és a végén elhagyja az országot. Nem rettenünk meg, hogy ha a brüsszeli, berlini vagy akár moszkvai torlódást a nyakunkba varrják, a magyar emberek érdekében kitartunk!

Tarlós István holnap jelenti be a részleteket a Dugo-vics Titusz Tervben, kövessétek az oldalamon!

Baráti üdvözlettel,
Cser-Palkovics András

Ui. Holnap megyek Lázár Janival, nálunk ő az autó szakértő, kiválasztani az új A6-osomat. Kérem a lájkolóimat, hogy az oldalamon szavazzanak arról, hogy milyen extrákat kérjek bele a megkülönböztető jelzés és a lézerblokkoló mellé.
Nekünk Mohács kell 2011.06.02 08:34:06
@Cirbi: Ez most egy olyan dicséret, ami sértésnek is kiváló!
Orbán kapitány jóárasította a svájci frankot. Tapsvihar és hozsannaözön következne ezen a ponton, ha a valóságban, és nem egy szemfényvesztő, alternatív elnapoló trash reality közepén lennénk.Orbán Viktor 5 pontos devizahiteleseket mentő csomagja nagyjából egy dologra…..
Nekünk Mohács kell 2011.05.31 14:25:40
@Tedat: Az árfolyam ingadozással akkor is számolni kell. A kérdés az, hogy milyen mértékű ingadozásnál/törlesztő emelkedésnél mondjuk azt, hogy erre aztán végképp nem lehetett számítani és nem lehet az adós nyakába varrni. Mint példádban a rendszerváltás.

Ha elfogadjuk - lényeg a ha -, hogy a legnagyobb körültekintés mellett sem lehetett ekkora mértékű gebaszt előre látni, akkor jogos az az elvárás, hogy a bankok is viseljenek valamit a "kárból". De mivel a bank nem politikus és csak a profitja számít, ezt nyilván nem akarják.
Nekünk Mohács kell 2011.05.31 14:38:02
@Pékszakállú Henceg: Mert ilyen kikötést lehetetlen betartatni.

Valamelyik nap vettem észre, hogy az éves kártyadíjam a duplájára ugrott. Eszembe is jutott, hogy ez biztos, hogy nem az áthárított bankadó miatt van, hiszen Péter bejelentette, hogy olyan nem lehet.
Varánusz Kivert kutyák siratója 2011.05.28 06:09:00
"Nyalnád kezét te, volna csak keze,néznél szemébe, volna csak szeme!S volna szava, lesnéd, megértenéd,nem mint a szolga, nem mint a cselédde úgy, mint a lihegő szeretet,ki hogy szeressen, azért született"Nyolc év kitartás, szeretet és elpincsisedés után ez a hála? Ebül…..
Nekünk Mohács kell 2011.05.29 11:26:13
@maybach: Amikor jöttek Guardiolák a kamera szemből mutatta őket, ahogy sorban kezelnek mindenkivel. Komolyan mondom, hogy feltűnt, hogy Platini előtt van egy kéz amit egy csomóan kihagynak, pedig úgy igyekszik pacsizni... Utána mutatták a Vezért. Persze nem tudom, hogy ő volt-e, de egy pillanatra elmosolyodtam. Orbán fóbiával kell mennem doktorhoz? Vagy úgyis eljönnek értem?

Szamóca egyszerűen megtébolyodott, amit ráadásul hirdet is, így gondolom nem akartak vele Győrben együtt dolgozni. Mondjuk, amikor kijelentette, hogy nem hajlandó eljátszani Széchenyi öngyilkosságát... Ha én lettem volna a rendező páros lábbal rúgtam volna ki, akármekkora színész legenda. (Aztán szerződtettem volna Bruce Willist, hogy legalább nyerjünk 48-ban, de ez már egy másik történet.)
Sem utódja, sem boldog őse, Sem rokona, sem ismerőse Nem vagyok senkinek, Főleg nem Rózsi néninek. Vagyok, mint minden ember: fenség,Észak-fok, titok, idegenség,Lidérces, messze fény,A KDNP sötét egén. De, jaj, nem tudok így maradni,Szeretném magam megmutatni,Hogy látva…..
Nekünk Mohács kell 2011.05.27 16:22:33
@spontan: Nem tehetik meg, hogy nem vesznek komolyan egy hatalmas társadalmi támogatottsággal bíró, az emberek reális problémáit minden idióta ideológia nélkül felkaroló, számtalan szavazattal Parlamentbe juttatott, hiteles politikusokat (Semjén, Pálfy) felvonultató, modern XXI. századi pártot.
Nekünk Mohács kell 2011.05.27 16:38:07
@popocatepetl: A hit nem idióta, ebben teljesen igazad van, nem akartam senkit megbántani a hitében és az érzéséiben.

De úgy látom, hogy a KDNP-nek nincs köze a keresztény értékekhez. Sokkal inkább a hatalom megtartásához és felhasználásához a cimbik és az egyház érdekében. Szerintem egy egyszerű képmutatás.

A politikában szerintem nincs helye a vallásnak. Se ennek, se annak.

A tórázásra nem reagálok.
Nekünk Mohács kell 2011.05.27 16:58:51
@Anti Anyag: tALÁN NÉHA BERAGAD A cAPSLOCK. mINDENKIVEL ELŐFORDUL.
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Nekünk Mohács kell 2011.05.25 09:39:51
@CubΕ: Én értem a humort!

Jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy ténylegesen mi volt a döntés mögött. Egyszerűen még Viktorból sem nézem ki, hogy annyira hülye lenne, hogy egy rakás pénzt kiad arra, hogy a MOL tényleg magyar legyen, ami ráadásul így nem is igaz. Szóval ha csak ez volt, az a hülyeségnek/alkalmatlanságnak már akkora csúcsa, hogy nincs rá szó.

Szóval talán van valami ok, amit nem akarnak az orrunkra kötni. Legalábbis én ezt remélem. Naiv vagyok?
Nekünk Mohács kell 2011.05.25 10:17:00
@vidéki suzukis: Oké, de pontosan miért is?
Mielőtt a címet olvasva nekem ugrik a hörgőkórus leszögezem:1: nem tervezzük a kommentelés jelenlegi állapotát megváltoztatni.2: továbbra sem kívánunk bevételt varázsolni a blogból, sehogy.De ettől még érdekel, hogy mi van akkor, ha mások igen. Az utóbbi időkben pár…..
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
A fülkés és gazdasági forradalom mellett újabb hevületek ütötték fel fejüket a kormány környékén: új PR és tech forradalom is kibontakozni látszik. Kormányunk igyekszik nagyon haladónak látszani minden téren, Orbán lehet megtanult sms-t írni és olvasni, ráadásul úgy…..
Varánusz Nemzeti Ingatlanért Zrt 2011.04.30 06:02:00
A tegnapi nap eseményeit elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy az állam ingatlanjaival sáfárkodás minden oldalnak szívügye. Mintha valami elbaszott és kötelező néphagyomány lenne a rosszul menedzselt ingatlanbiznisz, amiből futja baksisként zsebbe milliókra, akkora…..
Nekünk Mohács kell 2011.04.30 11:22:01
@Húsleves: Talán Schiffer volt a leggyorsabb, nincs is ezzel semmi baj.

Azt azonban gyanítom, hogy az ügyészség az egész büntetőeljárásban csak arra megy rá, hogy Gyurcsányt elkapja. Az alkut teljesíteni kell.
Nekünk Mohács kell 2011.04.30 12:00:27
@Húsleves: Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy Polt gyakorlatilag nyugdíjba vonulásáig vezetheti az ügyészséget. Cserébe kontrollálhatja, hogy melyik ügyből mi legyen. Mindenki jól járt.
Van nekem egy palotám, ketten lakunk benne,jelöljetek Júdásnak, nekem az is menne.Harminc ezüst nem csak kerek, de bizony az szép is,ennyi pénzért téged fiam, eladnálak én is.Szép nap ez a mai Feleim! SkiccPali aláírja az új alkotmányt, aminek hatására feltámad nekünk az…..
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
Nekünk Mohács kell 2011.01.23 10:46:44
@Che21: Az persze véletlenül sem fordulhat elő, hogy a kritikáknak esetleg van valami alapja, ugye?

Nem akarok vitatkozni, hitbéli kérdésekről nem érdemes.
Nekünk Mohács kell 2011.01.23 11:03:00
@Lucernaböde: Zsákutca volt, ez nem is kérdés.

A baj az, hogy én most sem látom, hogy kiló hatvannal repesztenénk a pályán.

"Helyrehozzuk?" Akkor neked nagyon jó kapcsolataid vannak... De inkább gyanítom, hogy csak dolgozol, fizeted az adót, mint az emberek 99%-a és ott fönn a kutyát nem érdekli, hogy mi történik veled. De azért jó érzés lehet azt gondolni, hogy bármihez is közöd van.
Nekünk Mohács kell 2011.01.23 11:20:05
@Baldrick68: Én azt nem értem, hogy mire jó ez az elmúlt 8 évezés. Elkúrták. Tény. El is lettek hajtva, a fele börtönben ül, a másik felét soha a büdös életbe nem kerül újra a hatalom közelébe és ez jó. Pont.

DE lassan eltelik egy év. Hol vannak a reformok? Hol van valami átfogó terv? Semmi más nincs csak maszatolás meg hatalom bebetonozás. Eddig semmivel többet nem tettek, mint a szocik.
Szombat reggelre a hazai blogszféra java része a minden valószínűség szerint a Fidesz vérprofi kommunikációs stábja által kiötlött facebookos hűségeskü-oldalról beszél. Ez a klónokra épülő vazallusképző (olvasd: seggnyaló) közösségi képződmény azonban a…..
Nekünk Mohács kell 2011.01.22 22:50:05
@maggies: De mi az egész értelme? Hogy megmutatjuk?

Mert az azért vicces, ha még most is mindent a fogatlan és mellesleg döglött oroszlán MSZP-re akarnak kenni.
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Nekünk Mohács kell 2010.04.11 20:41:30
@tutifiu: Minden tiszteletem Süveges Gergőé és a vendégeké. Az biztos, hogy ez az eddigi legvidámabb műsor.

Palik Laci kellene ide, mert "tudod Gyulám, egyszer a zeltwegi futamon másfél órán keresztül esett az eső, az operatőr egy tócsát mutatott, én meg csak beszéltem..."