Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h809652

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
h809652 2010.12.16 13:29:05
@qwertzu: ha rá tudnak menni erre a borozgatós/sörözgetős/kávézgatós témára, akkor még akármi is lehet, de nem látok sok fantáziát benne. főleg úgy lesz nehéz, hogy nyíltan kimondták, nem fognak pár száz forintos akciókat indítani, mint a többi gyorsétterem. így pedig a fiatalokat már eleve elvesztették, ők nem fognak 2000Ft-ért elfogyasztani egy hamburgert és egy kávét. de ne legyen igazam!
h809652 2010.12.16 13:33:06
@flimo13: mikor megkérdeztem, hogy elvitelre kérhetjük-e, csak bambán bámultak rám, kislány megkérdezte a főnököt, aki csak mormogott valamit, hogy kerít egy papírzacskót, aztán elkezdtek valamit még magyarázni, hogy az üdítőhöz van zacskó, de a kajához nincs, de én ezt már nem vártam meg, mondtam inkább megesszük ott. nyilván egy kicsit több kitartással el tudtam volna intézni, hogy tegyék bele valami rögtönzött nejlonszatyorba... vagy vinni kell. de könyörgöm, ez alap dolog lenne, nem? hogy legyen valami saját zacsijuk amibe nyugodt szívvel bele tudják tenni, ha már mindenhol így van.
A Burger Tycoon marha nehéz játék, de lehetetlen megunni. Először szóját kell termesztenünk, majd teheneket felhizlalni, levágni, hamburgerbe darálva eladni, végül a vállalatvezetőkkel örülni a profitnak (jó esetben). Csak a nehézsége miatt kapott 4-est, egyébként 5 pontot…..
„A legkirályabb flash stratégia” – mondja Zéman az Oiligarchyról, ami valóban nagyon szórakoztató cucc (bár azért én a legjobbnak nem nevezném). Engem kicsit a Pandemicre emlékeztetett, itt is körönként cselekedhetünk és a vég is elkerülhetetlen, csak itt nem…..
Jön Tyra Banks moddelcsajos realityjének új évada a CW-re, kell is a csatornának egy kis siker. A nálunk nagyot bukott formátum a briteknél és az ausztráloknál is kiválóan működik, a Viasat nálunk nagyon elcseszte. A képenek a 13 új modellreménység látható, kommentekben lehet…..
Amanda még soha nem látta a Star Wars trilógiát, de barátairól már hallott részleteket, néhány jelenetet talán látott is tévében. Barátja felvette, amikor megpróbálja összerakni, miről is szól az eredeti sorozat. Videó az ugrás után. Via BoingBoing..
A Raiden című ősrégi játéktermi shoot’em upnak állít emléket a RaidenX. Rengeteg ellenfél, brutális fegyverek, retrós zene – mi kell még? Talán kicsit változatosabb játékmenet, a negyedik pálya ugyanis nem nagyon különbözik az elsőtől. Persze butaság ilyet…..
A Jóbarátok Monicája tavalyelőtt tért vissza a tévébe a Dirt című sorozatban, amiről őszintén bevallhatjuk, hogy annyira nem jött be nekünk, bár voltak jó pillanatai. Cox arca először kissé elriasztott a tévé elől, ennyire megfeszített bőrt legutóbb Spéter Erzsébet…..
h809652 2008.10.31 11:03:13
PierP kolléga (azért írom, hogy kolléga, mert ha jól sejtem a polgári nevéből, egy időben együtt dolgoztunk a PC Gurunál) küldte be a Something Amiss sorozatot, ami egy príma kalandjáték-trilógia, amiben egy emlékezetkieséses lány rakja össze, mi történt vele. Kaptunk leírást…..
„Meglepően egyszerű játék, viszont remek agytorna” – írja Cucumalac fedőnevű munkakerülőnk a HDOS Databank request 01-ről. A játék tényleg nem bonyolult (ugyanolyan elemeket kell megadott számú elemcseréből egymás mellé rendezni), viszont tipikusan az a fajta,…..
„Egy gonosz zsenivel kell meghódítani a világot egy titkos szervezettel. Lehet itt ölni, manipulálni, lopni, harcolni, szabotálni, agyat mosni, fejleszteni, terjeszkedni, üzleteket venni, új bázisokat nyitni és embereket toborozni a feladatok kiterveléséhez, végrehajtásához és…..
Bigyóblog Egy nem olyan egér 2008.04.15 18:14:00
Usb-s egér. De ez nem az az egér, amivel mozgatjuk a kurzort. Csak egy egyszerű usb-elosztó egér. A hubok a lábainál vannak, így kiteríthetjük, ha mindegyikbe csatlakoztatunk valamit. Via GeekAlerts..
Azt írja az Index, a Tesco "forgalma a május 26-án zárult 13 hétben csak 4,7 százalékkal bővült szemben a tavalyi év azonos időszakának 5,8 százalékával." A Homár azért még nem kezdi temetni a télen Amerikába is áttelepülő multit, de hogy pont annak a hétnek az…..