Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Tyúk

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megtudtam, (na jó, eddig is biztos voltam benne), hogy akárhová költözöm majd, csak egy jött-ment leszek. Nem érdekli majd "őket" a munkám, hogy mit teszek le az asztalra, esetleg mit teszek a közösségért, csak egy pesti maradok, egy gyütt-ment.Azért bízok benne, hogy…..
Mi a jobb megoldás, extra szolgáltatásokkal csábítani a vendégeket több pénzért, vagy olcsón adni a szállást de sok foglalt vendégéjszakával?Mikor még gyerektelen házaspár voltunk, akkor gyakrabban utaztunk el egy-egy hétvégére, és inkább a „luxust” kerestük.…..
Ez lesz, az tuti! Azt hallottam, hogy sokan nem készítenek hagymás, kolbászos rántottát, mert "büdös" lesz a konyhában. Büdös?!Kacsazsírral a legjobb. Csak étolajjal ne, légyszi! Libazsírral se rossz, és disznózsirral is elmegy, de az étolaj a rántotta halála.  Én…..
Az utóbbi fél évben egy csomó vikékblogot olvasgattam. Valahogy egyikben se találtam meg azt a plusszt, amitől rögtön autóba ülnék és már venném is meg az autópálya matricát. Úgy látom, kétféle blog létezik: a helyieknek szóló, ami egy kívülállónak csupán 30%-ban…..
Fekete Tyúk 2010.02.19 07:24:24
Kép innen.Eddig három igazán negatív élményem volt falusi vendéglátókkal, ezt a három hibát én tuti nem fogom elkövetni. A vérnyomásom az utolsónál ment fel a legjobban, és az az igazság, hogy azóta se térek felette…..
Beszélgettem ma egy fickóval, akinek elég jól megy a falusi vendéglátóhelye. Először nagyon szimpatikusnak találtam, de később furcsa megnyilatkozásai voltak, biztos az őszinteség napján nem mondhatott píszíbb dolgokat.Ha valaki mellette nyitna egy falusi vendégfogadó házat,…..
Fekete Tyúk 2010.02.17 06:19:36
@hagyma: Igen, @nehülyéskedj kommentjével értek egyet, szerintem se véletlen, hogy régen tömörültek ezek a vállalkozások. Most se véletlen, hogy a Múzeum körúton annyi antikvárium van, vagy a Garai környékén annyi pulóveres volt a 80-as években.
Fekete Tyúk 2010.02.17 07:04:21
@Aabroncs: De ez nem igaz! A mesterségek utcája nem csak konkurencia, hanem odavonz sok-sok vásárlót, akik valóban szétnéznek, és megnézik az árakat is, de nem csak ár alapján döntenek.
A borvidékeken borászatok nyitnak. Sok.
És mindegyikbe bemennek a borisszák. Szívesebben mennek olyan helyre, ahol lehet borkóstoló túrát szervezni, mint egy olyanra ahol a következő borászat 50 km-re van.
De hogy a példánál maradjunk, Eger mellett van NOszvaj, ahol rengetegen élnek falusi turizmusból. Egyszerűen húzzák előre egymás vállalkozását.
Aki nem versenyképes az elbukik. De ettl még sokan jól megélnek.
 Egyáltalán nem akarok politizálni, azokat akik ezt teszik egyáltalán nem értem, mert az emberek ötven százaléka biztosan nem ért velük egyet, hiszen éppen a "másik" pártra szavazott legutóbb. Tehát, én se mondom el kire szavaztam, és másokról se szeretném tudni…..
Fogadó a fekete kakashoz Irigység 2010.02.09 18:55:00
Hú, nagyon felhúztak ma, talán van értelme indulatból írni egy bejegyzést, talán nincs, de ennek most ki kell kerülnie, nincs mese.Az irigységről lesz szó. Arról az irigységről, amiről azt mondják, hogy a magyarok sajátja, és kezdem is ezt elhinni. A legtöbben a sikerre irigyek.…..
Fogadó a fekete kakashoz Innen 2010.02.08 21:02:00
Kép innen.Szerintem még javában középiskolás diáklány voltam, amikor egy hosszúra nyúlt nátha alatt folyamatosan a tévét bámultam. Minden reggel ment egy sorozat, amiben osztrák házigazdák meséltek arról, hogy hogyan látják vendégül a városiakat a falvaikban.Fogalmam sincs,…..