Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulitoko

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
Az egész onnan indult, hogy az iCloud Photo Stream bétaverziójában találtak egy ikont, amivel az iPhone-t, az iPadet és az iPod touch-ot jelöli az Apple, és ez nem hasonlított egyik jelenlegi készülékre sem. Kísértetiesen emlékeztetett viszont azokra a képekre, amik a pletykák…..
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...
kulitoko 2011.06.14 07:48:15
@czanga: Anno en is feltettem egy fan control nevu progit, mert nekem se akart felporogni a ventillator 2000-rol, valahol 85-90C korul kezdett eszhezterni, addig 2000-es alapjarat. A szerviz szerint ez normalis dolog, nekem annyira nem tunik annak. Mindegy, nem csinaltak vele semmit. Aztan a fan control ugy vettem eszre, hogy melegiti is a gepet: rendszer alapjaraton semmit megnyitva restart utan 65C koruli homersekletet produkalt, amit szinten nem ertettem. Ezt a jelenseget kiirtani sehogy nem sikerult, igy jott egy ujratelepites :-) Azota semmit nem tettem fel, es fel is porog a venti. De h mitol... Talan egy update azido alatt segitett rajta.
Hát én nem tudom, először Steve Jobs állt fel, és ment el betegszabadságra, aztán jöttek a hírek Jony Ive-ról is, aki állítólag most már inkább Angliában élne egy kicsit.Egy hete az Apple azt jelentette be, hogy Bertrand Serlet, a Mac szoftvereiért felelős igazgató elhagyja a…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
Ez az iPad hírdömping. Az iPhone OS 4-ig ne is nagyon várjatok mást. Elöntöttek minket, nem tehetünk semmit. Postolunk. Ugyanis egy iPaddel még egy olcsó Toyota is lehet ultramenő. Igaz, hogy a bazi érintőképernyűvel a klíma nem vezérelhető, de a meki előtt megállva bejön a New…..