Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ravic

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SyFy északi-sarki környezetben játszódó sci-fi thrillerje (?) 2014. januárjában fog elindulni. Az eddig ismert háttérinformációkkal is megvoltunk elégedve, hogy olyan nevek állnak a sorozat mögött, mint Ron D. Moore (Battlestar Galactica) és Steven Maeda (Lost), de az előzetest…..
ravic 2013.11.05 20:34:34
Ahogy azt lehetett sejteni, a Showtime osztott-szorzott, és inkább nem akar epizódonként legalább 1,25 millió dollárt kifizetni Michael C. Hallnak a Dexter főszerepéért, így a június 30-án induló nyolcadik etap lesz az utolsó. Jó, nem túl meglepő hír, hiszen a bértárgyalások…..
Mindenki emlékszik arra a jelenetre, amikor a Millennium Falcon fedélzetén Luke egy lebegő gömb segítségével ismerkedik az erővel és fénykardjával. És mindenki szeretet volna ilyet, aki egy kicsit is szerette a filmeket. Egy rajongó megépítette saját lebegő gyakorlógömbjét. Egy…..
Bár-Hova A kezdetek kezdete 2010.10.14 01:41:00
Még 2002-ben ébredtem arra a felismerésre, hogy az albérletválasztás elég egyszerű dolog, hiszen a kedvenc bárom közelsége, mindig megfelelő menedéket ad a munkahelyi csatározások után, így gyakorlatilag el is dőlt a beköltözés helyszíne. Egyenlőre nem lőném le, hogy mi volt…..
Ha az ember filmekkel foglalkozik, akkor óhatatlanul is megérinti a készítés folyamata is. Erre az útra léptem rá én is és ronda dolog úgy írni valamiről, hogy nem olvashatjátok, köszönhetően a manapság divatos bizalomfaktornak, de szeretném bejelenteni, hogy az Ötösfogat című…..
ravic 2010.05.19 09:25:34
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
ravic 2010.04.13 10:11:10
@Noda10: Ezzel az interjúval biztosan elérte, hogy pozitívabban álljanak a médiumok a párthoz. A Jobbik csak a feszültségkeltéssel tud porondra kerülni, de a cirkuszi akrobaták uncsik, most a bohócokon a sor.
FLYVIKWORLD Julie & Julia 2010.04.13 09:16:00
Na hát kedves filmrajongók és nemcsak Hölgyek! Készítettek egy filmet, amelyben a főzésé a főszerep. Készítettek egy filmet, amelyben Meryl Streep, Stanley Tucci és Amy Adams jutalomjátékát csodálhatjuk meg. Készítettek egy filmet, amelynek a hangulata annyira felemelő, hogy…..
FLYVIKWORLD The Island 2010.04.12 13:58:35
Egy kérésnek teszek eleget azzal, hogy egy régebbi, de korántsem "klasszikus" filmről elmélkedem. Michael Bay, akinek sok akcióorgiát köszönhetünk, akart egy klónfilmet, abban az időszakban, amikor ezek a típusú filmek majdnem trenddé váltak. Igazi Bay filmről van szó…..
FLYVIKWORLD The Box 2010.03.29 14:14:00
Vannak jó filmek, vannak rossz filmek és vannak olyan filmek, amelyek megtekintése alatt csak hunyorogsz, és nem érted, hogy mi történik körülötted. Így voltam én a Donnie Darko-val is, egészen a végéig, de az utolsó percekben minden megvilágosodott. A "The Box" esetében…..
ravic 2010.03.30 10:22:36
FLYVIKWORLD Pandorum 2010.03.16 10:12:00
Nehezen jutok szóhoz a tegnap esti vetítés után. Olyan sok minden van ebben a filmben, hogy csak kapkodtam a fejem. Igaz, nem nagyon akartam én többet annál, mint amit kaptam, csak egy kis agykikapcsolós, sci-fi horroros őrületre vágytam. Bejött. Ami az összehasonlítgatást (sokan…..