Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzső (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
YU-retro című rovatunkban felidézzük a montenegrói születésű jugoszláv futballzseni, Dejan Savićević egyik legszebb pillanatát. 1999-et írunk, zajlanak a selejtezők a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságra. A 8. csoportban robbanásveszélyes elegy alakult ki:…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
A TASZ jelenti Ne szarozzunk! 2010.05.13 09:48:00
A Legfelsőbb Bíróság becsületsértés miatt megrovásban részesítette Uj Pétert, mert a Népszabadságban azt találta mondani, hogy a Tokaj Kereskedőház olcsó bora szar. Első fokon, a II. és III. Kerületi Bíróság rágalmazás miatt próbára bocsátotta, a Fővárosi Bíróság másodfokon becsületsértéssé…..
dzső (törölt) 2010.05.13 13:05:55
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
dzső (törölt) 2010.05.10 11:42:49
@invalid: úgy tűnik tényleg....
ugyanazért kell és nem kell füvet szívni mint amiért megiszom egy pohár bort a vasárnapi ebédhez és elötte 3 cent pálinkát, illetve nem iszom meg ha úgy van kedvem. Aki füvet szív szerinted minden nap minden órájában beállva vonaglik? Bűnözőremegődrogfüggőlegaja?
Nem az a kérdés h kell vagy sem (ez a te és az én dolgom h mire vélem azt h szükségem van). Miért gondolog h tiltani kell? Üdv
ja és aLegtöbbMiAdhatónak aki szív füvecskét az függő? klasszikus fasz válasz: hány alkoholistát ismersz? mennyi közülük a rokonod? szoktál alkoholt inni? akkor függő vagy?
dzső (törölt) 2010.05.10 11:52:26
@invalid: ok korrekt :)
te valószínűbben megéled a végét ennek a még sok 10 éves sztorinak mint pár százezer alkoholista fortyongó magyar drogstop duzzadtmájú állampolgár. na dolgozom a haza és magam gyarapodására
dzső (törölt) 2010.05.10 11:55:24
@aLegtöbbMiAdható: mi nem az ? ha a függésre gondolsz egyértelműen nem függő aki szív füvet (használattól függy a tényállás és nem a szertől) az alkeszek meg nem azért nem hőbörögnek mert jó fejek hanem mert NEM TILOS PIÁLNI
kezzicsókolom
Holtrészegen, egy medence partján Highway to Hellt játszani ukránul, tangóharmonikán. ..
dzső (törölt) 2010.04.28 09:58:41
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
dzső (törölt) 2010.03.26 14:21:55
@mooon:): hja ez valószínű
de kérdem az írótól: Mikor veszed észre végre, hogy lotyó vagy?
"Mondjuk, a napokban beugrott az irodámba egy röpke aktusra, azóta viszont megint levegőnek néz. A mostani pasim nős."
És egy közmondás: A kurvát, ha szembeköpik, azt mondja, hogy eső esik...