Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aticar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végre hatékony védelmet biztosít az egyenruhás bűnözés ellen a BTK, azonnal javaslatot teszek egy másik, rendkívül pusztító, társadalmilag különösen veszélyes, viszont politikai hovatartozástól, fajtól, bőrszíntől teljesen független - ráadásul garantáltan…..
Toyotás Józsinál utoljára vagy három éve jártam. Kivittem hozzá a 4Runnert, amire gyakorlatilag ő beszélt rá, és nem is bántam meg. A későbbiekben inkább nem zargattam az elfoglalt művészt. A Tervszerű Megelőző Karbantartást Mazda Mester végzi, a check engine-lámpa…..
Bangkokban a katonaság szerda reggel páncélozott harcjűrművek segítségével megkezdte a piros inges tüntetés felszámolását. A Silom road felől nyomultak be, áttörve a legnagyobb bambusz barikádokon. Egy kereszteződést nyomultak előre, majd megálltak kivárnak. A kormányzati…..
aticar 2010.05.19 22:03:15
@Pukkandur: hol lehet valami fotót vagy videót találni Pattayarol... piszkosul érdekelne mi van ott, ill. nem hiszem el, hogy ott ne legyenek emberek az utcán...
Aticar
aticar 2010.05.21 22:08:15
@Pattaya68:
ok.tudod nekem ezek az emlékeim Jomtien-ről...
meg egyébként is, Pattayaról.
azért majd kíváncsi lennék arra az első estére mikor újra lehet majd bulizni...
Aticar
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...