Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.apu bedugult orra.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
.apu bedugult orra. 2010.05.13 00:19:10
@horas: Csak hogy kötekedjek..a lengyel biztos ki tudja ejteni a Dzsudzsák-ot. :)
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
.apu bedugult orra. 2010.04.06 23:08:09
@andris`: szerintem meg rosszak voltunk a hétvégén..és a holnapi meccs is necces lesz.
Tavaly óta már egyszer nagyot fordult a világ, de a Fiorentina számára nem jó hír, hogy azóta újra visszafordult. 360 fokos fordulatot vett a meccs – nyúlunk vissza egy klasszikusig. A legutóbbi csoportkörben a Bayern nagy magabiztossággal gázolt át a Fiorentinán, Firenzében…..
.apu bedugult orra. 2010.02.17 18:53:44
Hát ti meg kik vagytok és mi a francot akartok? - néz az ember munkától fáradt, buta szemmel egy hétközi forduló meccslistájára. A válasz pedig - legalábbis a mai meccsek esetében - valószínűleg ez: elaltatni téged. Holnapra viszont érdemes bekészíteni a söröket, mert a…..
.apu bedugult orra. 2010.02.10 11:28:33
@micu: Ha szimpátia kérdése, akkor nem lesz nehéz döntened én úgy hiszem..

Egyébként jó kis meccsek lesznek ma!Szerintem ha az Arsenal hozza a jelenlegi formáját, akkor még ez a Pool is átgázol rajta, bár szerintem sanszosabb hogy összekapja magát, pakol egy párat és simán nyer.
Az Everton-Chelsea jó az x-re, bár sajnos úgy is a nyugdíjasok nyernek valami 90plusszos bemákolt szarral.
A Villa vs. United pedig nem lesz az a sima vendég győzelem attól tartok, inkább valami nyögvenyelősebb egy gólos győzelemre gondolnék, persze még mindig vendég oldalon..
(Adebayor gólja nagyon szép volt tegnap, hogy nem sül le a pfájáról a bőr...)