Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaspara

38 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013-as modellünk:   Legújabb, modern vonalvezetésű magenta/zöld lencsés 3D szemüvegünk szuper keskeny kivitelben. Rendkívül divatos és kényelmesen is hordható.     Anyaga: műanyag. Lencsék színe: jobb - magenta, bal - zöld...
A 3D könyvek piacán 2013-ban is a legnépszerűbb 3D könyv az óriásgépek 3D. ..
Avatar Limitált 3D Blu-ray kiadás Ajándék Avatar porcelánbögrével!  Megvásárolható: 3dszemuveg.hu A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és…..
ÁPRILISI AKCIÓK: 3D Könyveink most legalább 25 % kedvezménnyel. (Ajándék 3D szemüveggel.) 2.240 Ft 1.990 Ft   3Dnap webáruház újdonságai: 3dnap.hu/legujabb-3d-termekeink.html Akciós 3D DVD mesék:…..
Ismét raktáron a Samsung 2010-es infrás aktív szemüvege C szériás 3D TV készülékekhez! Megvásárolható: Megvásárolható: www.3dszemuveg.hu  vagy www.3dnap.hu 3D filmek: www.3dnap.hu/3D-Blu-ray-filmek.html..
3D könyveink közül a legújabb (2013 - február) a Kedvencek 3D. Mit kell tudni a kedvencként tartott madarakról, egzotikus rovarokról, akváriumlakókról, pintyfélékről, csíkos mókusról és más, lakásban vagy ház körül tartható állatokról? Honnan származnak, milyen…..
3D könyvek Minden ami 3D 2013.03.02 22:45:59
Fizetett hirdetés: www.3-dbolt.hu * www.3dnap.hu * www.3dwebkamera.hu..
Röntgen szemüveg Vicces ajándék tárgy A termék neve önmagáért beszél! Ki ne szeretne egy röntgen szemüveget? Vedd meg, ajándékozd el, fotózd le ... aztán irány fel a Facebookra!   Vevői Vélemények a termékről: "vicces ajándéknak tökéletes" "Igazi kis kütyű" "…..
Retro bögre, görbe bögre, igazi bögre, öreganyám bögréje. Igazi szocreál bögrék 2013-ben. Ha emlékszel a vasedényre, a centrumra, a skála-kópéra meg a fabulon-Ágira, akkor szuper!!  Trendi és nagyon cool, retrós nyomatokkal gyártjuk, de ha valami ütős és egyedi céges…..
Kaptár - Bioterror Blu-ray Megnéztük a filmet: (Claire Redfield, a Resident Evil 2 és a code:Veronica játékok után visszatér: ám ezúttal a mozivásznon)  Sok régi Resident Evil rajongó álma vált valóra, mikor 2008 karácsonyára befutott a már régóta ígérgetett első…..
Killzone 3: Helghast Special Edition PS3   Tartalma: Egy autentikus Helghast sisak, mely szétnyitható. Művészeti album, Killzone 3 Blu-ray játékszoftver extra videókkal (fémtokos) Exkluzív "Helghast Marksman" Akciófigura (DC Unlimited gyártmány), magassága 6.5”. A figura…..
E kiadvány elérhető közelségbe hozza a világtörténelem legjobb harcosait, bemutatja fegyverzetüket, haditechnikájukat, harcmodorukat, dicső tetteiket. A hiteles, gazdagon illusztrált kiadvány nemcsak végigkalauzolja az Olvasót - legyen az iskolás, tanár, szülő vagy bármely,…..
A kutya már több ezer éve hűséges társa az embernek. Ma is sok gyermek álma, hogy örök barátságot kössön egy kutyával, s gondoskodhasson róla. A kötet ehhez nyújt segítséget alapvető kutyatartási tudnivalókkal és számos hasznos tanáccsal. A "névjeggyel" ellátott képes…..
A napelemes biciklilámpa soha nem merül le, képes egyfolytában akár 24 órán át világítani, nappal viszont tölti magát! Kitűnő választás bringások számára! Jellemzők: Termék jellemzők: 2db fényes piros LED található a napelemes bicikli lámpa piros burkolata…..
Ezzel a két projektorral bárhová vetíthetjük a diákat. Akár 36" -os méretben!  Szuper éles, színes képek! A gyerekeknek nagyon nagy örömet tud szerezni ez a kézi diavetítő. Bárhová mennek a zsebükben magukkal vihetik és vetíthetnek.A projektorokhoz tartozik 24 kép ami…..
Lovagok 3D könyv Felharsannak a kürtök, lovak nyerítése, paták dübörgése, fegyverek csörömpölése és csatakiáltás veri fel a táj csöndjét. A közeledő porfelhőből előbb színes lobogók, tollas sisakdíszek tűnnek elő, majd kibontakozik az előreszegezett dárdával,…..
Olimpia Londonban. Ki ne tudna erről? Nagy a felhajtás a formaruhák körül minden országban, de idén a  nagy divattervezőket a helyszín is megihlette, hiszen mindenki zászlós kiegészítőket gyárt a nyári időszakra. Ti mennyire égtek olimpiai lázban? Felvennétek az esemény…..
Inzultálták a Nol.hu videóriporterét a taxis demonstráció miatti dugóban várakozni kényszerülők – írta a Népszabadság, illetve a Facebook oldalukra is kikerült a videó. A felvétel az Astoria környékén készült, a hétfői taxis demonstáció idején. A Nol.hu munkatársa…..
gaspara 2012.06.06 11:47:00
A könyv régészeti leletekre és tudományos elméletekre támaszkodva mutatja beaz emberré válás történetét az első főemlős megjelenésétől a modern emberkialakulásáig.Minden múlt iránt érdeklődő olvasóra látványos és izgalmas felfedezőút vár!Ajándék 3d-s…..
Karib tenger kalózia: Ismeretlen vizeken (Blu-ray 3D) 5.1 Magyar szinkron       A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken című filmről Keresd Jack-kel együtt a mesés ifjúság forrását. Legyél részese a csodás kalandnak, melyben új tájakat jár be és…..
Mindkettőre használható ez a termék: A június 6-án hajnalban megfigyelhető Vénusz-átvonulás igen ritka jelenség, életünkben minden bizonnyal utoljára figyelhetjük meg.             A Vénusz bolygó ekkor épp a Nap és…..
Megjelent: Underworld - Az ébredés LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT A fantasztikus látványvilágú, stílusalapító sorozat legújabb részében, az Underworld – Az ébredésben visszatér Kate Beckinsale Selene, a vámpír harcos szerepében – méghozzá 3D-ben. Selene…..
 Az Állatlesen 3D című könyvsorozat, csodás festményeket felvonultató köteteinek lapjain az állatvilág élőlényeiknek viselkedési szokásai és jellemzői tárulnak fel.  A különleges, háromdimenziós technikával készített illusztrációk révén szinte…..
  Ócsa Szabadídőközpont                           Szinglik éjszakája és ZÁRÓ party egyben!   Ismét megvizsgáljuk mi a helyzet szívügyekben! …..
gaspara 2012.05.12 16:13:17
Ilyet már ciki viselni? Ilyenben vezetném le! Ezt: 3dszemuveg.hu/M%C5%B1anyagkeretes-party-szemuvegek.html
Feketét feltolva? Az már nem igazán? Mi a szemcsi divat most?? Előre is köszi a választ!
Komoly hangsúlyt fektet az idei évben (is) az elektronikus tánczenékre a szerbiai Exit fesztivál, ezt jól példázza a szervezők legfrissebb közleménye, amiben egy rakás név szerepel, akiket az idei nyáron július 12-15 között hallani lehet majd a péterváradi erődben. Fellép…..
gaspara 2012.05.12 16:11:18
Ilyet már ciki viselni ilyen partykon? Ezt: 3dszemuveg.hu/M%C5%B1anyagkeretes-party-szemuvegek.html
Feketét feltolva? Az már nem igazán? Mi a szemcsi divat most?? Előre is köszi a választ!