Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mixerzoli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
mixerzoli 2010.04.06 18:19:41
@Case: Egyetértek! Londonban elég sok buszon van kamera! ÉÉÉs? Csak akkor zavarna ha utazás közben lopni vagy dugni szeretnék. De nem akarok!
Egyébkéánt szerintem ez nem egy rossz program. És messze van az SZDSZ-től!!!
Jó kis hiszti volt a Homáron, hogy lesz Starbucks kávézó Bp-en. Volt aki sznobizmusról, volt aki az árakról írt, volt aki védte. (És van, aki okosan írt róla)Elmondom, hogy én azért szeretem, mert 20 évig mindenki értetlenül nézte, amint reggelente valami furcsa löttyöt iszom.…..
mixerzoli 2010.02.08 13:39:36
@Rosszindulatú Vászka: Bocs rosszul fogalmaztam! Számomra a jó kávé az olasz! Viva Italia! Életem legjobb kávéélményei Rómához és Velencéhez köthetők.
Tanult szakmám a kávékészítés is. Nekem az SB kávéminőségével nincs bajom. A kávéfajták elkészítésével viszont annál inkább. Persze nevezhetjük ezt izlésnek és akkor már felesleges rajta vitatkozni.