Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luxusmoszkvics

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon ismét egy oktató céllal készített játékkal ismerkedhettek meg az oldalon. Dr.Börcsök Sándornak köszönhetően került hozzám több régi NDK-s optikai játék, amelyek közül ezúttal az Astro-Cabinet 90-est mutatom be nektek.Néhány hete videóban bemutattam már nektek a készletet, de bejegyzés…..
Slovensko, do toho! Pered: cumi van 2013.10.17 12:17:09
Ezt kapd ki: A nemzetállamot építő Szlovákia egy magyar többségű települése szeretné visszakapni a magyar nemzetállamot építő időszakra utaló elnevezését, amelyet a kommunisták neveztek át egy nemzeti szlovák történelmi alaknak tartott nevével, aki egy szláv származású…..
Ahogy azt már megszokhattátok, időről-időre újabb fejlesztésekkel, funkciókkal igyekszünk a BerryBlogot gazdagítani - a folyamat most egy újabb állomásához érkezett. Kísérleti jelleggel elindítjuk a blog BBM-csoportját, ami talán a legjobb felületet adja ahhoz, hogy Ti, mint a…..
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
luxusmoszkvics 2007.06.20 08:51:51