Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álmosvezír

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Anarchia Egyiptomban: rendfenntartó erők hiányában a lakosok szerveznek önvédelmi csoportokat a fosztogatók ellen; lezárták a Kairó-Alexandria autópályát; utasok ezrei vesztegelnek a reptereken; az elit tagjai menekülnek az országból; el-Fajjúm városban legalább ötezer…..
álmosvezír 2011.01.30 18:10:27
@anyadmajma: A Nemzeti Múzeum fosztogatásáról és a védelméről volt szó. A hely szimbolikus jelentősége az ott őrzött műemlékeknek köszönheti, de túl is mutat azokon - ezért fontos az egyiptomiaknak és a világnak is, és ezért respektálható különösen a tüntetők egy részének igyekezete.

Attól viszont, hogy nem arról volt szó, a műemlékek széthordása nincs elfelejtve, a pontosításnak nevezett kioktatásra pedig nincs szükség. :)
Új MÁV blog MÁV -2.0 2010.04.08 10:51:51
Ismét az IC-kocsik konnektorairól van szó. De mostmár bevezette a MÁV a matricát, hogy oda bizony laptopot dugni tilos. Bennem egyébként továbbra is az merül fel, hogy ha a Transsylvania IC-n mindenhol van konnektor es oda be lehet dugni mobilt, laptopot, akkor a magyar IC-kben ez miért…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
álmosvezír 2010.04.08 18:23:24
@ó jaj: hogy sértő azt aláírom, de ezért ez a nyuggerezés a leghaloványabb része a dolognak tényleg

mellesleg nagyon kiváncsi vagyok én is, hogy ezt a Kubatov gyereket mikor verik tarkón ezért
álmosvezír 2010.04.08 18:30:13
@Captain Tott: a második fordulóban a balos fellegvárakból minimum 4-et hoznia kéne a fidesznek a 2/3-hoz (indexes számítás azt hiszem). ezen az ügyön nem lennék meglepve ha ez nem jönne össze, akkor pedig már hiába mormogja Kubatov a miatyánkot, repül..
álmosvezír 2010.04.08 18:32:54
@ubul2000: tiszta sor. ő hazulról azért fog kapni, mert ilyeneket akármilyen közönség előtt elmond, pláne ilyen szóhasználatban.