Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrunchyFrog

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadouken! @ BCE Gólyabál, 2010.11.20. Exkluzív helyszín, némi jóindulattal aktuálisnak nevezhető fellépő, koktélruhás lányok minden mennyiségben - azért bárhogy nézzük, még egy fanyalgásra erősen kapható kritikus figyelmét is felkelti az előbbi felsorolás. A BCE idei…..
A 70-es 80-as évek szülöttei közül még mindig olyan sokan visszasírják a 90-es éveket: Use Your Illusion, Coco Jumbo, Torn, It's No Good, Raveland, Földtörténet, Üssük le a DJ-t, Weather with you, Protection - kinek éppen mi hiányzik, vagy mi rángat belőle felszínre valami távoli…..
Félrefordítások Jake melegséges 2010.04.26 07:52:00
Zsofia1 első beküldése, és rögtön dupla:Gondoltam, küldök be két félrefordítást az agyonrajongott Twilight Saga filmadaptáció New Moon részéből. Barátnőim elhívtak rá a moziba, felirattal néztük, és miközben figyeltem a cselekményt és a feliratot, két nagyon durva…..
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
CrunchyFrog 2010.04.24 14:11:14
@Senkifia: én sem élek sem spanglival, sem egyéb dohánytermékkel, vagy bármilyen illegális kábítószerrel. Senkit nem is akarok erre bátorítani; nem ez volt a fenti hozzászólás lényege, amit talán fel is foghattál volna abból, hogy az egészségvédelem fontosságát hangsúlyoztam. Azzal van bajom, hogy sokan (úgy tűnik, te is, de bocsánat, ha tévedek) komolyan azt hiszik, hogy a súlyos kábítószerfüggők - akikből mennyi is van? néhánytízezer maximum? - okoznak akár tizedakkora gondot is a társadalomnak, mint az ipari szalonnát és kólaízű szénsavas üdítőitalt fogyasztó zsírseggű szerencsétlenek, meg a kocsmalakó alkeszek (akikből tényleg szintén rengeteg van, nem tudom, feltűnt-e), meg az az 50%, aki rendszeresen dohányzik. Doboz cigiért lehet, hogy nem szoktak ölni, de részegen erőszakoskodni nem keveset. Főleg családon belül. Csudijó. Mikor a kevés pénzűek is havonta többezret költenek cigire, hát az mesés, mindenkinek csak jobb lesz tőle, tényleg.
Nem kevesen negyvenes-ötvenes éveikre (már ha nem halnak meg) megnyomorodnak belső szervi megbetegedés miatt, rokkantnyugdíjon élnek ahelyett, hogy dolgoznának, és a szétcseszett TB-re bízzák az életüket. Persze, az egészségügyet is ezek meg azok tették tönkre, de basszus, amíg így néz ki, addig nem kéne mindent megtenni, hogy ne kelljen ráhagyatkoznunk? Hogy majd talán sikerül a bypass műtét, vagy majd a gyógyszer segít, hogy ne legyen negyedszerre is infarktusom, és ne bénuljon le a másik felem is. Hinnye, de jó ez a zsiroskenyér/sajtburger.
A legtöbb ember sajnos nagyon magasról tesz arra, hogy miként bánik a saját testével, pedig a másik felé is felelősek vagyunk ezért.
Ja, és a cukorfüggőség, amitől szinte egyikünk sem mentes, igenis mérhető a drogfüggőséghez. Próbálj ki egy hónapot cukor nélkül, izgi lesz.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
CrunchyFrog 2010.04.23 10:38:19
@Calwer: ezzel csak az a baj, hogy az iszlám szerint legbelül minden ember muszlim. Te is, én is. Ööööööööö. Szívás a vallások ellen küzdeni, mert mindegyik azt talál ki és emel szent törvényi előre, amit akar. :S
Simon Ádám a Simpson családból idéz fel egy mosdólátogatást, ami leginkább talán a véleményes hétvégiek közé passzol. Mindenekelőtt leszögezném, hogy szerintem kedvenc sorozatomnak, a Simpson családnak általában véve nagyon jó szokott lenni a fordítása. A 11/8. részben…..
Ismét itt az évi rendes szakdolgozat szezon, fiatal felnőttek ezrei izzadva gyúrják reménybeli remekművüket, azaz kutatnak, elemeznek olyan témákat, területeket, amelyeket valójában előttük már rengetegen feldolgoztak. Ilyenkor erős a csábítás egy internetről letöltött kész…..
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
CrunchyFrog 2010.04.11 22:23:06
@Conv: én utaztam. pont 280 kilométert.
Kezdjük a hetet egy nem túl aranyos emberrel:Neked nincs kedves éned!Rossz lehet... UPDATE: Felemás nap volt - míg a délutáni kvízt egy percen belül lőtték, ez a reggeli nagyon makacsnak bizonyult, de végül Karsa törzsmegfejtőnk csak elvgta anyakát... Gratula!..
A délutáni edíció egy kis archibáról szól:Sokat nevettünk a sheriff bajszán.Ez így sejthetően kevés, de hagyok lehetséget a virtuozitásra, mielőtt jönnének az esetleges hintek. Íme, az első hint: tessenek figyelmesen újraolvasni a bevezető szöveget!UPDATE: A hint megtette…..
CrunchyFrog 2010.03.22 17:04:56
Gábor régi, szép emléket idéz fel:Egyik kedvenc félrefordításom még abból az időből származik, amikor a rendszerváltás után megjelentek az első kis kábeltévék, amik még vidáman vetítettek kalózkópiákat, meglehetősen gengére sikerült feliratozással. Egy ilyenben sétált…..
Miután mindenki épségben (?) hazaért az ünnepségről, gondolom, jöhet a napi második kvíz-kör. Ezúttal egy szürreáldada képet kaptok:A sár az első kis mágnes. Megint unfair vagyok, mert ismét egy saját, iskolai gyűjtés olyantól, akinek még nem volt meg a megfelelő…..
CrunchyFrog 2010.03.15 21:54:20
CrunchyFrog 2010.03.15 22:23:40
Annak idején tettem magamnak egy könnyelmű ígéretet, hogy ha nem fullad azonnal kudarcba a kvíz, akkor a "jubileumi", 10. héten saját baromságomat teszem a kirakatba (akkor még nem tudtam, hogy Mr. DUKK miatt hamarost áttérek a napi 2 kvízre, úgyhogy ez dupla…..
CrunchyFrog 2010.03.08 14:19:14
CrunchyFrog 2010.03.08 14:23:18
Félrefordítások Leiter Kvíz 7.2 2010.02.15 14:59:00
A délutáni kvíz sem lesz nehezebb a délelőttinél, azt hiszem...Pocak, felkészültél?Útközben hazafelé ismertem meg őt. Férfi mondja nőről, bár ez a megoldás szempontjából lényegtelen. UPDATE: Bár vitézül állta az ellent a feladvány, végül meg kellett adnia…..
Beautiful English Spin a yarn 2010.02.14 20:59:00
to spin a yarn [tə spɪn ə jɑː(ɹ)n](ige)túlozva, hazudozva mesélA kifejezés valószínűleg onnét ered, hogy az egyhangú fonalgombolyítás közben unaloműzésként vett mesélés közben gyakran szárnyra kelt a fantázia...
CrunchyFrog 2010.02.15 13:18:36
Mai kifejezésünk azapple of one's eye [æpl əv wʌnz aɪ](főnév)valakinek a szeme fénye, szeretetteljes ragaszkodásának tárgyaPéldamondat: Mary's children are the apples of her eye.Görög mitológiai gyökerei vannak a kifejezésnek, az Erisz által elgurított aranyalmára vágyott…..
Félrefordítások Leiter Kvíz 6.1 2010.02.08 09:59:00
Hétfő + Félrefordítások blog = kvíz!Remélem, mindenki sikeresen túlesett már a 2009 Leiterje döntőjének szavazásán, és most frissen vasaltan várjátok az eheti fejtörőt. A jó hír: tovább nem kell várnotok!A rossz hír: remek teljesítményetek miatt egyre brutálisabb és…..
CrunchyFrog 2010.02.08 15:53:08
CrunchyFrog 2010.02.08 15:53:38
@Sitrep: mármint ez. grat. vagy ha nem ez, hát akkor is ez a legjobb :D