Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.eszt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis Moszkva "Páoer" Politizátor 2010.04.01 20:17:00
Csak hogy ne érje szó a ház elejét, és mert Galagonya hiányolta :)Apropó: LMP-sek holnap, pénteken tarjánban 13:30-tól a Főtéren...
b.eszt 2010.04.02 23:06:14
@galagonya: Na sebaj, megnézheted jövő héten a tarjáni tv-ben... :)
Balassagyarmaton  a Rákóczi úton (az árkádok előtt): szombaton 9-17,vasárnap 13-16,hétköznaponként 15-17 óra közöttRétságon a központbanszombaton 10-15 óra között Pásztón a Fő utcán (a Penny Market melletti parkolónál): hétköznaponként 13-17 óra…..
b.eszt 2010.03.10 10:06:19
@BéKa: Szia! Most írom a válasz emailt, amit ígértem.
b.eszt 2010.03.10 10:29:23
@galagonya: Tarján nem esett el, csak a megyei lista érdekében át kellett csoportosítani a meglévő, szerény humán erőforrás készletünket a pásztói és a gyarmati körzetbe. :(

Tarjánban folyamatosan gyűlnek a cédulák, csak nem tudunk standolni és kopogtatni, de édesanyámhoz bármikor be lehet vinni a kozmetikába, ahogy mások is teszik nap mint nap.
Köszönöm, ha segítesz nekünk ezzel.

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy nem szeretnék veled, veletek személyesen találkozni, csak képtelen vagyok többfelé osztódni sajnos, most is egy irodában ülök Bp-en, miközben jobb dolgom is lenne otthon...

Ui.: Egyébként ma lesz egy roadshow a megyében, a tervek szerint fél 12-től Bátonyterenyén, du. 2-től Pásztón lesznek. Központi szervezés, ezért nem tudok róla többet.
Nógrád 1. OEVK - Salgótarján: Mák Edvin 1987-ben születtem Romhányban, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Salgótarjáni Intézetének hallgatója vagyok. Helyi fiatalként nemcsak megértem, de a bőrömön érzem az itt élők mindennapos gondjait, a…..
b.eszt 2010.02.23 11:54:11
@fetso: Köszönjük fetso, egyetértünk, szívemből szóltál! :)))
Szeretjük Gesellt, én is tudnék még ajánlani hasonló jókat alternatív közgazdaságtan témában.
Gondoltunk rá, hogy a főiskolásokat hátha érdekelné egy ilyen előadás, lenne kit meghívni rá (Róna, Boda), de ezt így kampányidőszakban, LMP-s színekben nyilván nem lehet.
Én spec. pont a helyi pénzről fogom írni a szakdolgozatomat a körny.védelmi szakjogászon, már ha sikerül elkészítenem március végéig a nagy kampányolás mellett...
Egy kis ízelítő a "szelíd pénzről":
edok.lib.uni-corvinus.hu/284/01/Szalay93.pdf
b.eszt 2010.02.23 11:58:50
@BéKa: mindjárt nézem :)
Csatlakozva a Mindenes, Archiregnum és a Kifordított ország blogokhoz (és mert tudom, hogy néha ide téved pár nógrádi LMP-s):Rosenfeld Kampány írása a Kettős Mércén február 11.-én:„Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként…..
b.eszt 2010.02.23 12:09:03
@BéKa: Az a helyzet, hogy mi meg állandósan azt hallgatjuk, hogy ezzel a zöld dologgal nem lehet megfogni az embereket (ill. max. a humánértelmiségi réteget, ami Tölgyessy szerint 0,2%-ot érhet nekünk a választásokon...), mert akinek napi megléhetési gondjai vannak, azt nehéz felcsigázni a fenntarthatóság témájával.... Ez engem speciel nem tart vissza attól, hogy úton-útfélen hangoztassam, milyen fontosnak tartom, és hogy ennek kellene lenni az elsőszámú prioritásnak. Aztán ebbe kellene beleágyazni minden mást.
Kis Moszkva Még egy kicsi LMP 2010.02.07 22:10:00
Ma megint kénytelen vagyok írni erről az alapvetően szimpatikus, ám még gyermekcipőben járó pártocskáról. Mégpediglen azért, mert most már tudjuk, hogy kit indítanak Nógrád megye 1. VK-jában, azaz Salgótarjánban és környékén. A képviselő aspiráns nem más, mint…..
b.eszt 2010.02.08 14:54:19
@galagonya: Remélem, azoknak az embereknek egy (nagy) része, aki Edvinnek adja a kopogtatóját, arra is veszi majd a fáradságot, hogy elmenjen szavazni, és voksoljon az LMP-re.

Tarjáni LMP-sként megerősíthetem, hogy igen, van szervezetünk Salgótarjánban, egyelőre kevés taggal, de egyre több szimpatizánssal. Valóban nagy szükségünk lenne olyan helyben lakó, aktív emberekre, akik azonosulnak az értékeinkkel, és hajlandóak lennének tevékenyen is segíteni a munkánkat.

Egyébként én vagyok az egyik tag (salgótarjáni születésű, de Bp-en élő), aki nem vállalta a jelöltséget, próbáltam felelősségteljes döntést hozni. Ezúton is köszönöm mindenkinek, akik rám gondoltak. :)
b.eszt 2010.02.08 17:14:03
@BéKa: "Biztosan lett volna Salgótarjánban valaki, akihez ha odamentek és felkéritek, akkor igent mond."

Mi örültünk volna neki leginkább, de több esetben elzárkózást tapasztaltunk pl. a helyi környezetvédő civil szervezetek részéről. Nem olyan könnyű meggyőzni őket arról, hogy legalább üljünk le beszélgetni a dologról, hidd el!

Egy részük nyilván fél, mert nem szeretné, ha összefüggésbe hoznák a nevüket bármilyen párttal, de volt olyan is, aki nem kötötte az orrunkra, mi a problémája velünk, pedig eleinte lelkes volt irányunkban.

Ahogy te is mondtad pedig, a kommunikáció nagyon fontos lenne, anélkül csak találgat az ember. :(