Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wágner Úr

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk van valamilyen elképzelésünk arról, hogy milyen a magyar bor, és ezt az elképzelésünket általában a kedvenc borászataink és a kedvenc boraink határozzák meg (gyakran igencsak kisszériás és/vagy drága borok). Hogy külföldön mit gondolnak rólunk, azt viszont az határozza…..
A cserszegi fűszeres nemesítője május 26-án hunyt el. Jásdi István csopaki borosgazda vendégszövege: Meghalt Dr. Bakonyi Károly. Itt született a csopaki nappalim helyén állott vincellérlakás konyhájában 1921-ben. Akkor, amikor saját apám is. Hatodik gyereke volt Bakonyi…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Szegény Figo az Inter után most a Szentkirályi csapatából is végérvényesen kikerült, kénytelen lesz újra focizni vagy valami más megélhetési forrás után nézni. Nem rohangálhat többet a járó gépsorok között, nem ihat bele találomra akármelyik, a futószalagról frissen…..
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
A múltkori bormarketinges négy pont és a még múltkoribb pontmentes diagnózisfelállítás és bortestület-kezdeményezés után 12 ponttal hozakodott elő az ország ismert borászainak meghatározó csoportja. Amely a kezdeményezők reményei szerint bővülni fog, hiszen várják a…..
Wágner Úr 2010.02.13 09:54:01
@shiraz:
Kérésed egy internetes blogban egyedülállóan szokatlan.Megbocsáss de bizonyos érdekek arra kényszerítenek, hogy ne tegyek neki eleget.
Ha az állításaimmal és értékelésemmel van nitád, annak szívesen állok elébe.
Wágner Úr 2010.02.13 10:26:17
@shiraz:
Úgy vélem, hogy egy-mégoly színvonalas - internetes fórum is csak arra alkalmas, hogy felvessen probélmákat, de jellegénél fogva megoldásukra nem.
Anno sok olyan regionális és országos összejövetelen vettem részt ahol ezeket a dolgokat sokan sokféleképpen elmondtuk, és az eredmény -az ami most van.
Ha a döntéshozók egyszer elszánják magukat és változtatni akarnak -nem egy szűk lobby hanem az egész szakma érdekeinek megfelelően-akkor én is elmondom a véleményem,de bocsásson meg , a felesleges hosszúpályás ködevésben már csak nicknéven veszek részt.
Amúgy tisztelem az álláspontját , optimizmusához pedig minden jót kívánok

Wágner Úr.
Wágner Úr 2010.02.13 11:00:11
@Hepci:
Senki nem kérte, hogy törődj velem.
Van egy blog, elmondtam a véleményem.Az említett urat nem ismerem, légfékfénykardozni, ködöt enni és felhőkakukkvárat, légvárat építeni pedig utálok.
Shiraznak azt is kifejtettem, hogy miért nem látom értelmét egy itt lefolytatott mélyenszántó strukturális vitának, ha a felelős a döntéshozók eddidg is tettek a szakma véleményére, illetve pár csókos érdekeit azért figyelembe vették.
Sapienti sat.
Ha nem hát sajnálom.
A Homár félelemmel vegyes megdöbbenéssel tudta meg, hogy még létezik Ready Computers és a levélíró Katt-katthoz hasonlóan még emberek is járnak oda várásolni. Aztán gyorsan kiderült, hogy mégse létezik, csak úgy tűnik: Az a helyzet, hogy tegnap tudtam meg, hogy nincs is olyan…..
Wágner Úr 2010.02.09 13:58:04
@AlexWolf:
a csónakmotor burkolata?
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Wágner Úr 2010.02.08 11:25:39
@blueberry:
Kár.Majd meglátnád mekkora kéjmámor.