Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoskodo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt még egy komment-ben emlitettem, hogy hétvégi programnak ajánlom a Fashion Street-i kirándulást a végén salátával vagy pastá-val a Vapiano-ban. Ma szokás szerint megtettük a túrát egy kollégám-haverommal, most beszámolok róla mire érdemes figyelni hol vannak jó cuccok akár…..
Bordélyház Vibrátorok 2010.02.06 18:04:00
Valjuk be hogy minden nő szeret maszturbálni mikor kicsit egyedül van és nem mindenki az ujját használja. Vannak akiknek a szekrénye rejtett zuga biztos rejt egy két vibrátort. Legyen 24 karátos arannyal bevont vagy csak egy szolid kis bőrszínű vagy csiklóizgatós vagy extra big...…..
Bordélyház Változás 2010.02.06 13:59:00
A változás útjára léptem. Ezt elhatároztam már szilveszterkor ,hogy idén megújolok és azt hiszem el is kezdtem :D Régebben jártam kondiba, hogy formába hozzam magam, meg ezt tartsam is de aztán ellustultam, hát most megint eljött az ideje ennek. Szóval megveszem a kondi bérletem…..
Sziasztok, szeretnék ajánlani egy blogot, ami ugyan kinn van linkben, de ahhoz képest hogy szerintem mennyire fontos tényezője a magyar trendkultúrának, nem nagyon látszik jól. És ezzel azt is szeretném mutatni, hogy bár hasonló jellegű blog mint ez a blog is, de bennünk nincs szakmai…..
BtheBest Happy B-day Craig! 2010.02.06 09:00:00
A mai nappal van születésnapja az egyik nagyon közeli spanunknak, akinek ezúton is kívánok sikereket és boldogságot! És ebből az alkalomból egy szenzációs buli lesz este a tiszteletére. Gondoltam érdekes lehet nektek is, hogy hogy fog kinézni egy ilyen buli, aztán legfeljebb ti is…..