Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N. Ginden http://elgondolkodtam.blog.hu

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
- ...mondok neked egy példát. Annyi csaj van, akik néhány éve teljesen reménytelennek tűntek. Úgy értem, ha ránéztél, arra gondoltál: nem hogy gyereke nem lesz, ez biztos hogy egyedül marad. Most meg szülnek vagy terhesek, és ők a legjobb családanyák.- Úgy érted, hogy ne…..
     Áron bátyám hajnalban kimegy az erdőszélre, keres egy jó nagy fát, kidönti hazaviszi. Reggel már baltacsattogásra ébred a kisunoka. Kimegy, látja, hogy dolgozik a fatörzsön az öreg. "Mi lészen az, öregapám?" "Gerenda." Délben még…..
Elgondolkodtam... Horribile dictu 2010.02.25 08:00:00
     ...és már körénk is nőtt a tébolydába hajló cirkusz, lévén ezt takarja a választási kampány fogalma. Tudja ezt a fellépésével Németh Sándort és lelkibeteg nyáját megszégyenítő jelölt, az újabban on-line-ba csukafejest ugró (és bálnahasassal…..
Elgondolkodtam... Burzsuj? 2010.02.22 08:00:00
   Igen, huszonéves vagyok. És igen, van autóm, amin nincs hitel, és amire nem magam gyűjtöttem össze a pénzt. Kaptam, úgymond, az anyám úristenit, a családtól. És lám, egyszer csak az orrom alá dörgöli a távoli (és szívemhez egyébként közel álló) rokon, hogy…..