Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkiknz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
Köszönjük meg Szanyi Tibor kinevezését a kampányigazgatói posztra, látszik, hogy mennyire értenek a politikához és a kampányhoz a vörös törpepártban. (Ezek szerint ők sem nézték végig az Elnök embereit) Ezek komolyan azt gondolták, mert Szanyi nyert egyéniben, meg mocskos a…..
A holokauszt-tagadásról szóló törvény kapcsán, 2010 március:  "A büntetőjogi beavatkozás ellenzői egyszerűen nem vesznek tudomást a becsmérlő, gyűlölködő beszéd személyiségtorzító hatásáról és arról, hogy az emberszámba sem vett csoportok elleni…..
senkiknz 2010.08.13 14:24:47
@mcs: Az is benne van, hogy kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel. Bár a második nem igaz, mert "nemzeti tragédiának" nevezte, bár biztos nem abban az értelemben, ahogy ezt mások tették volna.

Amúgy mivel a kommunisták kisajátították a forradalom kifejezést, lényegében tényleg ellenforradalom volt. Más szóval antikommunista. Csak a propaganda miatt van ennek a fogalomnak negatív jelentése.

Ja és a Nemzeti Forradalmi Párt kezdett petíciót. (Ők amúgy vérbeli nácik.)
Hát ez egyre viccesebb ... Lendvai a Nagy Kiprintelt Kuruclobogtató Nemzetközi Sajtótájékoztató után beszopta, mert ma meg pont ők buktak le. És egy dolog Kubatov "hencegését" hallani, és egy másik dolog az MSZP-s online adatbázist működés közben látni. A videón…..
Proszektúra Az MSZP felelősége 2010.02.07 12:12:00
Nyelvében él a nemzet – mondotta volt Gróf Széchenyi, az állítólagos legnagyobb magyar. Még igazából el sem kezdődött a választási kampány, s máris oly primitív, annyira átlátszóan sunyi, annyira közönséges, annyira kiszámítható minden, mint amennyire primitív,…..
Cigány fasz kell Liptainak, és a Gádzsóknak cigány pina!   A cigányok sokkal jobban tudnak szeretkezni , baszni mint a Gádzsók. Még Liptai Claudia is lecserélte az Ogrét  cigányra!   A Gádzsó Parasztok meg régóta cigány, félcigány nőkre verik ki, Horváth Éva,…..