Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milakfeco

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bemrockpart HÍV A TABÁN 2009.04.06 12:20:00
 Május első napjaiban ismét szól a zene a Tabánban! Gyere, várunk rád!május 1. Rock-blues feszivál15.00 óra Horváth Ákos16.00 óra Keresztes Ildikó17.00 óra Török Ádám és a Mini18.00 óra Beatrice19.00 óra Deák Bill Gyula20.00 óra Charliemájus 2. Tribute fesztivál16.00…..
VIVA COMET 2010: Jelölték a BNF-et ..
 Isteneem. Ez a dal engem nagyon megérintett. Főleg ettől az embertől. Ez az ember rengeteg fájdalmat tűrt; Megalázták, kirugták, és előző próbálkozásakor a megasztárból eltanácsolták. Anyagilag sem áll jól. A műsorba amint láttátok mindenki saját stylist által…..
  2010. május 13-át írunk. Egy napos-esős csütörtöki nap, amely azt hiszem, hogy örök emlék marad számomra.  Még néhány nappal később is úgy érzem, hogy az érzések kavarognak bennem, és képtelen vagyok minden részletre konkrétan visszaemlékezni, csak a bennem…..
Mind a férfiak, mind a nők elgondolkodnak a szingli hónapok, évek után, hogy hogyan szerezhetnék, hogyan találhatnának maguknak párt. Ha nagyon reménytelen a helyzet, akkor az esetek 80%-ban mindkét nemnél felvetődik az ötlet, hogy társkeresőre kéne regisztrálni...    …..
milakfeco 2010.05.14 11:25:06
Kitti blogja Választás 2010 2010.04.12 19:25:00
Nyert a FIDESZ!!Vagyis Orbán Viktor szerint nem a FIDESZ nyert,hanem Magyarország.Lesz talán szebb jövő,ha végre normális kormány van a porondon.De mivel senkinek sem szeretném megsérteni az álláspontját,ezért mindegyik pártról mondok jót és rosszat is.FIDESZ:-Orbán Viktor…..
Kampánycsendet  sértettem.   Nem  is  eccer!  - Soxor! Már  szombaton  reggel  „elkezdtem”,-  amikor  a  késői  hozzászólásokra   EGYBEN   adtam  meg  a    VÁLASZT.…..
Edina oldala A részeges megbízó 2010.04.13 11:00:00
A vagyonőröknek egyszerre – legalább -  kétfele kell megfelelniük. Egyrészt a munkaadó  vagyonvédelmi cégnek, másrészt a megrendelő szeszélyeinek. És ez utóbbi a fontosabb, mert ő fizet a munkáltatónak, aki simán beáldoz azért, hogy a megbízása megmaradjon. Az…..
HeStyle H&M style guide 2010.04.12 11:20:00
Ez a két kép került napvilágra, rajtuk Wiktor Hansson modellel. A H&M tavaszi stílus-útmutatójából megtudhatjuk, hogy így néz ki egy trendi tavaszi/nyári összeállítás. Nektek hogy tetszik?   (kép: fashionisto)..
Egy-egy kiválasztási folyamat sajnos hónapokig is elhúzódhat. A pályázó persze közben sokszor nem tudja, mi van a háttérben. A válság óta a cégek persze még inkább óvatosabban, körültekintőbben járnak el a felvételnél, sokkal lassabb az engedélyezési folyamat, magasabb…..
A portás szokás szerint nem volt sehol, de ha ott lett volna, akkor se történik semmi. Noha a kollégiumi szabályok szerint a fiúk és a lányok más-más épületszárnyban laktak, tizennyolc évesnél idősebb emberek végül is azt csinálnak, amihez kedvük van.  Carlos javasolta,…..
 Vízben oldódó bikini illetve a varrása oldódik csak, még hozzá 3 perc alatt, ha víz éri. No, ezt a bikinit, csak azon hölgyeknek ajánlom, akik nem kényesek nagyon a divatra, mert ez még 2009-es modell. Viszont garantálom, hogy sokkal nagyobb sikere lesz a strandon, a…..
„Először meglocsolt "virtuálisan", de cserébe azt kérte, hogy feküdjek le vele.” Nem szoktunk nyúlfarknyi posztokat kirakni, de ezúttal kivételt teszünk. Ugyanis a következő adag egy kétségbeesett segélykérés: már csak a következő találkozó választja el…..
Alaptörténet: Előzetesnek meglehet tekinteni az interneten TV2 mokka videó tár 2010.01.05.-én volt az adás 8 óra előtt. Ott sajnos kevés volt az idő, így a történet fő motívumait leírnám.Azzal kezdődött az egész, hogy szabálytalanul foglalkoztattak bennünket 10 óra…..
Fitt anya Álláskeresés 2010-ben 2010.02.07 22:17:42
Felocsúdtam 2 éves álmomból,mert lassan lejár a gyed és látom,hogy én még egy évig nem maradhatok itthon a kisebbikkel,mert akkor bizony felkopik az állunk.Ne gondoljatok nagy összegre ,én a max. gyednek csak a felét kapom,tehát eddig is jól meg kellett húznunk a…..
 :) Jelentem kialudtam magam. Inkább nem mondom el, hogy mikor sikerült magamhoz térni, mert megköveztek. Legyen elég annyi, hogy sokáig...:PMivel Anett a hétvégére hazautazott (még nem említettem, de Anett az én drága kedves barátnőm, akivel együtt lakjuk ezt a kis albérletet)…..