Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joe2010

23 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt vettem észre, hogy minden hónap első felében emelik le a hiteltörlesztést (chf) és ilyenkor soha sem erős a forint, sőt gyengül. Az is furcsa, hogy a forint erősödik az euroval szemben, de svájci frankkal szemben gyengül, vagy nem változik.A bolti akciók a jó cuccokat mindig a…..
Sokáig sejtettem, hogy ez lesz, de most látható is az LMP az SZDSZ reinkarnációja. Kóka és GYF biztos sokat tett érte...
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
joe2010 2010.04.11 13:29:11
@Őszödi Majom: Igazad van! Egyetértek! Felháborodtam, hogy a barátom, aki szavazatszámláló és a bizottságban lenne a helye arra vár, hogy szavazatát leadhassa. Csak azzal biztatták, hogy csak 1-2 óra és bejut, vissza is ér a szavazókörbe a szavazás végére. Az a hír járja, hogy az összes nagyvárosban ez van. Tudatosnak vélik sokan.
joe2010 2010.04.11 15:11:14
@török gábor:
A barátom, aki így járt azt mondta, hogy a számítógépen szerepelt az ő kérelme, de azt kézzel át kellett vezetni egy külön névjegyzékbe ellenőrzés itt-ott és csak 2-3 ember foglalkozott velük (több száz embernél ez eléggé megerőltető). Majd mikor már mindenki zúgolódott (2 óra várakozás) beállítottak még 3 embert az ügyintézéshez. Ez Pécs és a buta szabályozás.
joe2010 2010.04.11 21:07:47
http://www.bama.hu/baranya/kozelet/valaszt-az-orszag-298406http://www.bama.hu/baranya/kozelet/valasztasi-erdekessegek-rendkivuli-esemenyek-298412Baranyában.13:03 - "Kígyózó sorok" Pécsett Akár két órán át is sorban kell állniuk az igazolással szavazóknak Pécsett vasárnap,…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
FIDESZ 50%, JOBBIK 23%, MSZP 17%, MDF 5%, LMP 5%Mandátumok:e szerint   Fidesz:259Jobbik:63MSZP:47MDF:8LMP: 9 ..
A link.Az én korábbi jóslatom.Szerintem áprilisban 54% Fidesz, 28% Jobbik, 17% MSZP, 1% független várható. Ezeket beírva.A fidesz 2/3-os lenne.Szerintem nem lesz. így lejjebb vittem a fideszt és adok esélyt az MDF-nek is.FIDESZ 49%, JOBBIK 28%, MSZP 17%, MDF 5%, LMP 1% ..
Ez elég profi munka. Mind minőségben, mind tartalomban. A színek kiválasztása miatt, szerintem egyértelmű, hogy honnan származik a megrendelés...
Tegnap este az MTV esti politikai műsorában voltam, s miután a mi beszélgetésünk csak később, az adás második felében kezdődött, a folyosón szerencsére meg tudtuk nézni a Hír TV-ben a BKV volt vezérigazgatójának „vallomását”. Bár korábban a Magyar Nemzetben már…..
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
Egyértelműen igen a válasz! Mondom úgy, hogy a jobboldalt fogom erősíteni. Mindig a kiegyensúlyozottság mellett tettem le a voksom. Ki töltheti be 2014-től a baloldal szerepét?Csak letisztult valódi baloldali értékeket felvonultató közösség lesz képes átvenni a velejéig sáros…..
Forrás: mr1 Botrányról-botrányra halad az MSZP kampánya, a jól-rosszul kimódolt mondanivalót rendre felülírják a korrupciós ügyekről szóló híradások, a párt pedig egyre alacsonyabb csúcsokat próbál bevenni - mondta Tölgyessy Péter a 180 percben. Az kezdettől világos,…..
  Most GSZA teljesen jó volt. TA nem mondott újat...
Megjelent egy levél Bayer Zsolttól Vona Gábornak.Majd a válasz.És azonnal reagál az MSZP.Kommenteket is olvasd el itt.Olyan mintha, most a kampány "kezdetére" teljes fronton támadna a "jobboldal". Szerintem az MSZP most lesz kiszorítva a pástról és a jobboldalra…..
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
A duna tv közbeszéd műsorában mondta el véleményét.    plugin telepítés ff-hez..
www.origo.hu/itthon/20100301-valasztasi-forgatokonyvek-szavazas.htmlTörök Gábor elemez lehet, hogy az origósok is a TG-t olvassák, a kommentek is nagyon jók!Elkaptam egy levelet! Miért is most?       ..
Tölgyessy: a Jobbik mindent felforgathatwww.mr1-kossuth.hu/hirek/tolgyessy-a-jobbik-mindent-felborithat.htmlÉrdekes cikket közöl az mr1 a JOBBIK előretörése és jövőbeli szerepéről.  ..
  Ezt a receptet választottam második alkalommal sikerült elkészítenem mindenki (18 családtag) megelégedésére. Egy neten talált recept, sajnos a forrást már elfelejtettem. "Hozzávalók: •    1 db 5 kg feletti ponty •   …..
Érdekes oldal a médiáról A forrás Sikerült összesítenem a mai napig az adatokat 2010.01.01-2010.02.26Milyen érdekes, a média olyan "egyformán" ad teret mindenkinek?   név megszólalás db másodperc…..
A magyar választási rendszerben az egyéni választókerületekben leadott voks mellett a szavazók pártok területi listái közül is választhatnak. Az egyes területek – 19 megye és Budapest – lakosságszáma itt eleve jelentősen eltér, ezért értelemszerűen eltérő számú…..
Teljesen nem értem, hogy miért hívják meg a dedikáltan legalább 3. erőként aposztrofált párt vezetőjét interjúra, ha semmit sem akarnak tőle megtudni?   ..
Úgy gondolom, hogy a ma reggeli riport is megerősíthet benne a FIDESZ mindent elkövet, hogy hatalomra jusson és kormányozzon. A JOBBIK-tól való féleleme, még arra is vezetheti, hogy az MSZP-vel koalícióra nyílt, vagy rejtett, lépjen. Akkor fordulhat elő, ha a 2/3-os törvényekhez…..
joe2010 2010.02.24 22:20:58
Török Gábor az inforádióban ma elhangzott elemzése.a másik számomra mérvadó elemzőTölgyessy Péter ma reggel az mr1-ben.  ..