Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dosagy18

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clinton kontra Bush: az elemzők szerint újrajátszhatják az 1992-es elnökválasztási menetet 2016-ban. Az egyik fél, Hillary Clinton már a páston, és ha Jeb Bush is beszáll, akkor jó eséllyel meg is mérkőzhetnek egymással. De vajon jól döntött a volt First Lady, hogy 2008 után…..
Tavaly ukrán szélsőségeseknek sikerült néhány pofont kiosztaniuk a magyar nemzeti ünnepen Kárpátalján, egy hete pedig ismeretlenek gyújtották fel a honfoglalási emlékművet a Vereckei-hágón: Kíváncsiak voltunk, pofonba fullad-e a Nemzeti Dal Beregszászon és Ungváron.…..
dosagy18 2014.03.18 11:33:15
@Veridicus76: Vedd be a gyógyszert haver...
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
Polgár András már elég gazdag volt, hogy mindenből kiszálljon, de a válság megakadályozta. Ő mégis a fejébe vette, hogy közel egymilliárd forintot ad jótékony célokra. A Forbes januári számában interjút olvashatnak az üzletemberrel. Itt vannak a kimaradt részek. Hat éve,…..
dosagy18 2014.01.18 01:20:36
A szexista, crackes, piás, rasszista gyökér, Rob Ford polgármester nem adja fel. Az utóbbi hónapok kínos ügyei után talán bármely magyar politikus is lemondott volna, Toronto első embere azonban nemhogy nem húzott el a bársonyszékből, de újabb terminusra ácsingózik. Ősszel…..
Alaposan megosztotta a brit kommentelőket az, hogy a magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent című műsort. Míg egyesek szerint ez is Nagy-Britannia sokszínűségének bizonyítéka, addig mások értetlenkednek a végeredmény fölött és katasztrófát emlegetnek. A nézői, olvasói…..
Nikon - Pentacon Katt 29 2013.04.23 10:32:47
Új rovatot indítok Katt néven :) , a szám pedig értelemszerűen az objektívre utal. A képeket jpg-ben készítettem, és semmiféle módosítást nem végeztem. Íme az első: Szolnok, leendő repülő múzeum helye. Pentacon 2.8/29 - F8 1/750 ISO 200 (befőttes gumival hekkelve :) És…..
Egy jelentés szerint 54 állam kormánya tehető felelőssé az USA által, terroristagyanús személyek ellen elkövetett kínzások miatt. Feltehetőleg az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt kell felelnie több államnak is a kontinensen, mivel a gyanú szerint segítettek az amerikai…..
Filmbook Django elszabadul 2013.01.20 15:37:23
Álszentség, pofátlan képmutatás lenne részemről, ha azt írnám, hogy Tarantino-t, a filmművészetben elfoglalt helyéért, filmtörténeti jelentőségéért szeretem. Nem. Az igazság egyszerűen annyi, hogy a magát menőnek képzelő telepi suttyó élvezi azokat a szitukat, amikor egy…..
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
dosagy18 2012.12.01 23:03:04
@kvadrillio: Azt is tudhatnád akkor, hogy egyedül azért nem jött létre Palesztina 47/48-ban, mert ők nemet mondtak erre a határozatra. Izrael meg elfogadta. Ilyen egyszerű a képlet.
 A politikai csatározások egy bizony egyénről szólnak, arról az emberről, aki kiáll a rivaldafénybe, kezét a szívére téve fogadkozik és az előtte álló áhítattal bámuló tömegnek olyan lelkesítő szöveget ad elő, ami a hallgatóságot feltüzeli és máris szentté…..
Négy zacskó gumicukrot, szélgépet és behűtött ásányvizet is kérne a Nemzetközi Valutaalap, a Kormány minden kérést elutasít. Megengedhetetlennek és abszurdnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a nemrég a Buci Maci magazin legfrissebb számában megjelent, legújabb…..
dosagy18 2012.09.10 09:22:30
  Lassan egy hónapja, hogy megalakult Izrael történetének egyik legszélesebb koalíciója. Egészen május 8-ig úgy tűnt, hogy a kormánykoalíciót alkotó kicsi, de annál erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkező jobboldali nacionalista és ultraortodox pártok…..
Bruce Willis korkedvezményes nyugdíjas rendőrt alakít, aki megpróbál a reggeli csúcsban BKV-val eljutni a Lehel téri piacra nyakában egy "Utálom a cigányokat" táblával. Náci BKV ellenőrök, hamis rokkant igazolványok, szerelem a nótakörben. A napokban kezdik forgatni a…..
dosagy18 2012.04.24 14:35:42
Adjon a Like-od szebb jövőt!!!!!!!Harrach Péter legrosszabb álmaiban riogató ultraliberális legyen a talpán, akit nem győzne meg egy ilyen szöveg, és nem lájkolná be még a síró indián képénél is gyorsabban a Jobbik Facebook-oldalát. Pedig ez még csak egyetlen…..
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
Subba Faszkorbács: Győzike 2011.12.14 15:07:00
Gáspár Győző rokkantak részére fenntartott parkolóhelyen hagyta kocsiját a biatorbágyi üzletközpont mellett, mialatt a családjával a D & G üzletben shoppingolt. – Direkt álltam oda, de csak néhány másodpercre, mert az egyik rajongóm megkért, hogy hadd készíthessen…..
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
(Régi.)..
Orbán Viktor tegnap talán picit korán kezdte a szülinapi pezsgőzést, és esetleg emiatt volt az, hogy a tőle megszokott magával ragadó beszédeknél is egy fokkal magasabban teljesített. Csodás mondatokkal etette híveit és a kétkedőket, a Történelem Nagy Mondásai című könyvbe…..
dosagy18 2011.06.01 13:33:34
@zero:
nem, de szoktam vásárolni. egyébként azért nem, mert tanulok.
Így estefelé kicsit a bulvár világába kalandozunk. Sose tudom eldönteni kedvelem-e Fluor Tomi művészetét vagy sem de egy biztos szórakoztató. Most viszont Fluor megkapta azt, amit minden híresség egy idő után, elvették a magánéletét. Itt van ez a vicces kis videó, amiben Fluor…..