Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yalla

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...akkor a maják tévedtek. Úgyhogy azt javaslom, irány a maják földje, a Yucatán-félsziget! A legnépszerűbb, legtöbb turista által látogatott helyeket most hagyjuk - ismerkedjünk meg inkább a kevésbé népszerű, de nem kevésbé érdekes helyekkel. 10 tömegturizmustól mentes maja…..
CouchSurfing A brazil vér 2012.11.17 12:57:07
 A brazil vendégemmel, Víniciussal a második este a Jászai Mari téren találkoztunk és elsétáltunk a Szimpla Kertig. Körbevezettem, de nem nyerte el a tetszését a hely. Az első surferem, aki nem szerette. Rendeltünk két italt, majd leültünk egy asztalhoz és Brazíliáról…..
Kedves Látogató!A világ csodáiról szóló blogom elköltözött. Mostantól az alábbi címen várom látogatását:http://yalla-habibi.blogspot.com/Dear Visitor,My blog about the wonders of the world has moved. I'm looking forward to welcoming you at the following…..
  Na akkor lássuk, mire is számíthatunk, ha tényleg itt a tél. Mészáros Tamás (r3vision) nem csak az Országházat képzelte el sarki télben, de a Hősök terét is perzselő hőségben, meg a Halászbástyát a dzsungel mélyén. Lenyűgözők!     Érdekes, hogy…..
Első „igazi” bejegyzésem kapcsán illene megerőltetnem magam, hogy zsigeri reakcióim ne írják felül az érveket, eleganciát, visszafogott távolságtartást, szakmaiságot, amelyeket egyébként alapvető követelményekként támasztok magammal és írásaimmal szemben. Ezért…..
yalla 2012.02.03 11:32:43
@Zozi79: Idióta. El kéne inkább olvasni magát a bejegyzést.
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
yalla 2011.05.19 11:06:27
@EyeMaster: Bármi is legyen az ember véleménye a helyzetről, ez egy zseniálisan szellemes hozzászólás! :)
Minden idők egyik legkülönlegesebb wc használati utasítása, legalábbis ez volt az első benyomásom a képet megláttam. A fotó innen származik, ráadásul itt készítették a szomszédban, vagyis Malajziában, közelebbről pedig Penangon, a Coffee Island nevű helyen. A blogger hölgy,…..
A rendszeres olvasóknak ismerős lehet a helyszín, ahol Fenrir története kezdődik, nem is olyan nagyon régen én írtam arról, hogy szerintem milyen rosszul van megoldva a Gilice téren a közlekedés, az elsőbbségi viszonyok szabályozása. Most kicsit másképp került elő újra ez…..
Slovensko, do toho! A 801-es járat 2010.12.01 00:05:00
Négy új megállóval bővült a Rajkán a szlovák 801-es járat december elsejétől. Eddig a pozsonyi városi busz csak a rajkai buszpályaudvarig vitte el utasait, szerdától viszont már a település belsejében kialakított újabb állomáshelyeken is megáll. A településre, ahol már…..